25 / 04 / 2024

Arzum, Adriatic Dooeli kurdu; Ramstore'da mağaza açtı!

Arzum, Adriatic Dooeli kurdu; Ramstore'da mağaza açtı!

Arzum, Makedonyanın başkenti Üsküpte yeni grup şirketi Arzum Adriatic Dooeli kurdu. Nisan'da Erbilde açtığı mağaza ile yurtdışı mağazacılık hamlesini hızlandıran Arzum, en son Üsküpteki Ramstore Alışveriş Merkezinde 47 metrekarelik yeni mağazasını açtı



45 yıldır elektrikli ev aletleri sektöründe faaliyet gösteren Arzum, Makedonyanın başkenti Üsküpte, 1 Aralık 2011 tarihinde, Arzum Adriatic Dooeli kurdu ve eş zamanlı olarak yeni mağazasını açtı. Ramstore Alışveriş Merkezinde yer alan mağazada, hem Arzum hem Felix ürünleri Makedonyalı tüketicilerle buluşacak.

Bundan 2.500 yıl önce dev bir imparatorluk kuran Büyük İskenderin çıkış noktası olan Makedonya, Arzum Küçük Ev Aletleri için hedef ihracat pazarı olarak önem arz ediyor. İhracata hız veren Arzum, Makedonyanın başkenti Üsküpte yeni grup şirketi Arzum Adriatic Dooeli kurdu. Nisan ayında Erbilde açtığı mağaza ile yurtdışı mağazacılık hamlesini hızlandıran Arzum, son olarak Üsküpte bulunan Ramstore Alışveriş Merkezinde 47 metrekarelik yeni mağazasını açtı. Mağazada, Arzumun yedi ayrı ürün grubunun yanı sıra Felix markalı ürünler de satışa sunulacak.


Son 15 yılda ürün sayısını 15 kat oranında artıran firma, 2012 yılı içinde 30 yeni ürünü piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Üsküpte açılan yeni mağazadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı; Arzum Küçük Ev Aletlerini ülkemiz sınırları dışında da satma kararı alarak Kuzey Irakta mağazamızı açmıştık. Bu önemli adımı Üsküple sürdürüyoruz. Bu mağazalara yenilerini eklemek arzusundayız diyerek yeni mağaza yatırımlarıyla ilgili ipuçları verdi.


Geri Dön