23 / 04 / 2024

Arzum IF Design Ödülü’nü Münih’te düzenlenen ödül töreniyle aldı!

Arzum IF Design Ödülü’nü Münih’te düzenlenen ödül töreniyle aldı!

Tüm kullanıcıların yaşamlarını kolaylaştırmak için yenilikçi ve güvenilir ürünler üreten Arzum, 2011 yılında piyasaya sunduğu Fırrın ile uluslararası tasarım yarışması IF Design Awards’ta Product Design Award’ın sahibi oldu



Pratik çözümleriyle hayatı kolaylaştıran Arzum Küçük Ev Aletleri, fonksiyonelliği ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Bu yıl 60’ıncı yılını kutlayan IF Design Awards’da (International Forum Design Awards)  Fırrın Ekmek kızartma makinesi ile ‘Mutfak/ Ev Eşyası’ kategorisinde ‘IF Product Desing Award 2013’ kazananları arasında yer alan Arzum, 22 Şubat’ta Münih’te düzenlenen gecede ödülünü Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı’nın katıldığı törende aldı.

 

Genç tasarımcı Atıl Kızılbayır’a 2007 yılında Endüstriyel Tasarım Yarışması’nda ödül kazandıran Fırrın, 2011 yılında Arzum tarafından üretildi. Ekmek kızartma makineleri için alışılmışın dışında bir tasarıma sahip olan Fırrın, 3011 ürün arasından seçilerek Product Design Award’ın sahibi oldu.

 

BMW World’te gerçekleştirilen gecede konuşma yapan Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı “Arzum olarak dünya çapında katılımın gerçekleştiği bir yarışmada ödül almak bizlere gurur veriyor. Tasarımcı Atıl Kızılbayır imzasını taşıyan Fırrın ürünümüz bilinen ekmek kızartma makinelerinden oldukça farklı çizgiler taşıyor. Bu ürünün diğerlerinden ayrıştığı temel nokta ise Türkiye’de yer alan eski ekmek kızartma makineleri ile görsel anlamda benzerlikler taşımaması. Fonksiyonel anlamda da kullanıcıya birçok kolaylık sağlayan Fırrın’a ve bizlere bu önemli ödülü layık gören herkese çok teşekkürler” dedi.

 

IF Design Awards ödül töreni dünya genelinden 2000 tasarım profesyonelinin katılımı ile gerçekleşti ve 981 ürün ödül aldı.

 

 


Geri Dön