19 / 04 / 2024

Arzum Küçük Ev Aletleri'den geleceğin liderlerine dersler!

Arzum Küçük Ev Aletleri'den geleceğin liderlerine dersler!

Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, "50 yılda iz bırakmak istiyorsak hedeflerimizi iyi belirleyip, uzmanlaşmalıyız, hepsinden önemlisi ne olursa olsun yılmadan çalışmaktan vazgeçmemeliyiz. Arzum Küçük Ev Aletleri olarak başarımızı buna borçluyuz



Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, "Önümüzdeki 50 yılda iz bırakmak istiyorsak hedeflerimizi iyi belirleyip, uzmanlaşmalıyız, ama hepsinden önemlisi ne olursa olsun yılmadan çalışmaktan vazgeçmemeliyiz. Biz Arzum Küçük Ev Aletleri olarak 1966dan bu yana başarımızı yılmadan yola devam etmemize borçluyuz diye konuştu.

Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, Young Guru Academy tarafından her yıl Türkiye genelinde bir çok üniversiteden seçilen iki bine yakın öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen Young Guru Academy Liderlik Zirvesinde İçimizdeki Mücevher başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi. Kolbaşı konuşmasında geleceğin liderleri olmayı hedefleyen gençlere geleceği şekillendirmek için yapabilecekleri çok şey olduğunuifade etti ve kendi iş yaşamından örnekler verdi.

Murat Kolbaşı yaptığı sunumda her geçen gün artan rekabet içinde başarılı olabilmek için proaktif olmak gerektiğinin altını çizdiği konuşmasında Herkes kendi geleceğini inşa eder bu yüzden her birimiz birer gelecek mühendisi sayılabiliriz, her birimizin içinde bir cevher var ancak önemli olan bu cevheri doğru bir biçimde işlemeli ve mücevhere çevirmeliyiz diye konuştu.

Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı gençlere kendi hayatından ve Arzumun markalaşma sürecinden örnekler verdiği sunumunda başarılı olabilmek için hata yapmaktan korkmamak gerektiğinin de altını çizdi.


Geri Dön