23 / 04 / 2024

Asacarlar, yeni nesil banyo ürünleri sunuyor!

Asacarlar, yeni nesil banyo ürünleri sunuyor!

Banyoları duş alınan yerlerden çıkarıp birer yaşam merkezi haline getirdi. Aile bireylerinin ortak paylaşım alanı haline gelen yeni nesil banyolarda kullanıcılara yönelik tasarımları, estetik çözümlerle buluşturan ürünler ön plana çıkıyor.



Antalya'da 27 yıllık tecrübeyle hizmet veren Asacarlar, banyo gruplarında da farklı sektörlere, birbirinden farklı tasarımları sunuyor. Son dönemde banyolar duş almaktan öte, yeni yaşam alanları haline geldi. Birbirinden yenilikçi tasarımlar banyo gruplarında da şıklığı ve estetiği bir arada sunuyor. Yeni nesil banyolarda kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik tasarımlarla, insanların hayalindeki banyonun yaşama geçirilmesi hedefleniyor. Antalya'da bu alanda 27 yıldır hizmet sunan Asacarlar Group, banyo ve banyo mobilyaları konusunda her zevke hitap ediyor. Onlarca markanın farklı modellerini ve tasarımlarını Antalyalıların beğenisine sunuyor. Asacarlar, bu anlamda en kaliteli hizmet ve kaliteli ürün birleşimi ile yapı sektörü pazarındaki tüketicilerin konfor, estetik ve işlevsellik ihtiyaçlarına farklı çözümler üretiyor. 


Asacarlar, yeni nesil banyo ürünleri sunuyor!


TOPTAN VE PERAKENDEDE SEÇENEK İMKANI 

Banyo gruplarında Termesos Bulvarı Yurtbay Shovvroom ve Gazi Bulvarı'ndaki Akgün Showroom'da onlarca markanın farklı tasarımlarını tüketicilerin beğenilerine sunduklarını ifade eden Asacarlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman A.car, " Yeni nesil banyolarda lüks ve keyif tanımı yeniden şekilleniyor. Bu konsepte uygun ülkenin en tanınmış markalarının ürünlerini bünyemizde bulunduruyoruz. Farklı segmentlerdeki ürünlerimiz birçok sektöre hitap ediyor. Otel gruplarından, lüks ev projelerine kadar birçok noktada çözüm ortağıyız. Perakende alışveriş yapan müşterilerimize de düşünerek, onlara uygun ürünleri de bünyemizde bulunduruyoruz. Dura-bag-no ana markası altındaki banyo ürünleri de en çok rağbet görenler arasındaki yerini aldı" dedi. 


Antalya Gazetesi


Geri Dön