24 / 04 / 2024

ASAT, Alanya'da yeni hizmet binası inşa ediyor!

ASAT, Alanya'da yeni hizmet binası inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü Alanya'da vatandaşın ayağına hizmeti daha hızlı götürmek için düğmeye bastı.



Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü Alanya'da vatandaşın ayağına hizmeti daha hızlı götürmek için düğmeye bastı. 


Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü bu kapsamda Alanya'da üç farklı noktadan hizmet verecek. Alanya Merkez, İncekum ve Mahmutlar.. Alanya Merkez'deki sistemini oturtan Asat, Batı'daki Mahallelere hizmeti daha hızlı ulaştırmak için İncekum Belediye Binası'na şantiye ve birimlerini kurdu.


Benzer bir yatırım da Mahmutlar'da yapılıyor. Mahmutlar Arıtma Tesisi yanındaki araziye 1 milyon liraya mal olacak yeni bir şantiye ve idari bina yapılıyor. Yapımı büyük bir hızla süren bina hizmete girdiği zaman Kestel dahil Doğu'daki Mahallelere Asat yatırım ve hizmetleri bu binadan verilecek. 


Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, " Asat hizmetlerini Alanya'da daha hızlı ve kolay verebilmek için yapılanma sürecini Alanya'nın Doğu ve Batısı'nda da başlattık. Asat Genel Müdürümüz Faruk Karaçay'la birlikte projesini oluşturduğumuz yerinden hizmet anlayışını Alanya Merkez'in yanı sıra Batı'da İncekum Doğu da ise Mahmutlar'a kurduğumuz binalarla sağlayacağız. Alanya Merkez ve İncekum'da şu an faaliyetler sorunsuz bir şekilde sürüyor. Mahmutlar'daki merkezi de önümüzdeki yılın ilk aylarında açmayı planlıyoruz. Böylece halkımızı daha fazla yormandan hizmeti ayağına götüreceğiz. Vatandaşlarımız bu merkezlerden Asat'ın verdiği tüm hizmetlerden yararlanabilecek. Öte yandan oluşturulacak ekiplerle de bölgedeki su ve kanalizasyonla ilgili sorunlara anında müdahale edilecek " dedi.


Gazipaşa Gündem


Geri Dön