19 / 04 / 2024

ASCENDUM Makina KOMATEK 2015 Fuarı'na katılacak!

ASCENDUM Makina KOMATEK 2015 Fuarı'na katılacak!

ASCENDUM Makina iş makinaları sektörünün en önemli fuarı olan KOMATEK 2015 fuarında ziyaretçileriyle bir araya gelecek. ASCENDUM’un ziyaretçilerine bir de sürprizi olacak: Volvo H serisi yükleyici ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.



ASCENDUM standının ana temasını “Yarını İnşa Etmek” olarak belirlediklerini söyleyen ASCENDUM Makina Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Ebru Nihan Celkan, ziyaretçileri için hazırladıkları standın ürün çeşitliliğini ve bu çeşitliliğin faydasını anlatıyor.


ASCENDUM Makina tüm sektör profesyonellerini bir araya getirecek olan KOMATEK 14. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. İş makinaları sektörünün en önemli fuarı olan KOMATEK 2015, bu yıl 6-10 Mayıs tarihlerinde  Ankara  Atatürk Kültür Merkezi 1 no’lu alanda gerçekleştirilecek. Fuarın en önemli oyuncusu olan ASCENDUM Makina “Yarını İnşa Etmek” temasıyla yer alırken tüm markalarıyla fuarda hazır bulunacak. ASCENDUM’un ziyaretçilerine bir de sürprizi olacak: Volvo H serisi yükleyici ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 


Tüm markalarıyla iş makinaları şöleni


ASCENDUM Makina’nın KOMATEK 2015’te sergileyeceği yeniliklerden bahseden ASCENDUM Makina Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Ebru Nihan Celkan, bu yıl fuardaki en büyük değişikliğin, ASCENDUM’un tam çözüm ortağı yaklaşımının bir ürünü olarak amiral gemisi olan Volvo’yu güçlendirecek diğer markaların da stantta yer alması olduğunu söylüyor. Maden, inşaat vb. sektörlerdeki müşterileri ile şehir içi yapılanmalarda aktif olan müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte bir stant hazırlamaya özen gösterdiklerini belirten Celkan, “İş makinası pazarının giderek büyümesi ve farklı makina ihtiyaçlarının doğmasıyla birlikte, ‘Earth moving’ olarak adlandırılan makinalar da çeşitlenmeye başladı. ASCENDUM Makina da bu ihtiyaçlar çerçevesinde yeni markalarla anlaşmalar yaparak müşteri yelpazesini genişletti. Bu yıl düzenlenecek olan KOMATEK 2015 fuarında bu çeşitliliği ziyaretçilerimizle de paylaşmak ve müşterilerimizin tüm olasılıkları gözeten makina parkına sahip olabilmelerini sağlamak adına; Volvo marka ekskavatörler, kompakt makinalar ve lastikli yükleyicilerin yanında, SANY vinç, Sandvik mobil kırıcı ile SDLG lastikli yükleyicileri de ASCENDUM standında ziyaretçilerle buluşturacağız” diyor.


KOMATEK 2015’te Volvo Farkı


ASCENDUM Makina, Volvo’nun yüzde 100 kendi parçalarına sahip D serisi ekskavatörleri tüm tonajları ile fuarda sergiliyor olacak. Volvo D seri ekskavatörlerin sahip olduğu avantajları sıralayan Celkan, bütün aksamlarıyla tamamen Volvo izini taşıyan makinaların bir önceki serilere göre bir adım önde olduğunu belirtiyor: “Bütün komponentleri, motoru ve teknik aksamıyla Volvo’ya ait olan D seri ekskavatörler, diğer serilere göre çok daha efektif. Tüm Volvo ürünlerinde olduğu gibi D-Serisi Ekskavatörlerde de en büyük avantaj Volvo Motor Teknolojisi. Yakıt performansı zaten Volvo’nun üstünlüğe sahip olduğu bir alan. D serisinde de bu üstünlüğü görmek mümkün. Kabinin tamamen Volvo olması ASCENDUM Makina olarak bizim için büyük avantaj sağlıyor. Bu sayede makinalar artık daha seri.” D serisi ekskavatörlerin piyasaya sunulmasıyla birlikte satışların da artmaya başladığını söyleyen Celkan, müşterilerden oldukça olumlu dönüşler aldıklarını belirtiyor ve D serisinden kullanıcılarının bekledikleri performansı fazlasıyla elde ettiklerini vurguluyor. 


ASCENDUM Makina’nın fuardaki ziyaretçilerinin karşılaşacağı yeniliklerden biri de Volvo H serisi yükleyici olacak. Türkiye şartlarına uygunluğuyla öne çıkan H serisi yükleyiciler, şimdiden müşterilerin beğenisini kazanmış durumda. H serisindeki L220H ve L180H makinaların daha çok mermer sektörüne hitap ettiğini söyleyen Celkan, “Demo sonuçları müşterilerimizin memnuniyetini karşılayacak düzeyde. Sanıyorum Volvo H serisi ilerleyen dönemde bizim için önemli bir kazanım olacak ve mermer sektöründe liderliğimizi kuvvetlendirerek arttırmamızı sağlayacak.” diyor ve KOMATEK 2015 fuarıyla birlikte müşterilerin geri bildirimlerini almayı beklediklerini söylüyor. 


ASCENDUM kalitesi hem açık hem kapalı alanda


Bu yıl KOMATEK 2015 fuarında ASCENDUM yeniliklerinden biri de firmanın, yalnızca açık alanda değil kapalı alanda da Volvo Satış Sonrası ürün ve hizmetlerine ait standının olması. Celkan, bu durumun nedenini şu sözlerle açıklıyor: “Teknolojinin transfer edilebilir hale gelmesiyle birlikte iş makinalarının performansı ve sağladığı fayda da birbirine oldukça yaklaştı. Bu nedenle fark yaratılacak alan, bizim çok önceden öngördüğümüz gibi makina teknolojisinden satış sonrası hizmete doğru kaymaya başladı. Müşteriler ürünle birlikte aldığı hizmetin kalitesinin de belli bir seviyede olmasını bekliyor. ASCENDUM Makina olarak iç alanda da yer alma sebebimiz tam olarak bu noktaya oturuyor. Çünkü satış sonrası hizmetler yalnızca yedek parçanın kendisini değil, hizmet içeriğini de doldurabildiğiniz bir alan olmalı. Biz de iç alanda bu hizmetleri anlatıyor olacağız.” 


KOMATEK 2015 fuarının Ankara’da düzenleniyor olması, fuarı kamu sektörünün de çokça ziyaret ettiği bir yer haline getiriyor. Bu doğrultuda Volvo’nun kamuyla olan güçlü bağı daha fazla önem kazanıyor. ASCENDUM’un 4 yıl önce kurduğu Kamu Departmanı’nın her yıl yükselen bir ivme sergilediğini söyleyen Ebru Nihan Celkan, bu durumu ürün verimliliğinin yanı sıra, kamuda sağladıkları hizmete de bağlıyor. 


“Yarını inşa ediyoruz”


KOMATEK 2015 fuarında “Yarını İnşa Etmek” temasıyla yer alacak olan ASCENDUM Makina, yüzü daima geleceğe dönük olan stratejisi, tam çözüm ortağı yaklaşımı, ASCENDUM Makina ve Volvo ortaklığı ile iş makinaları sektöründe müşterilerine “global güç ve lokal destek vererek” bir adım öne çıkıyor. 



Geri Dön