28 / 03 / 2024

Asena Atalay'dan Caner Erkin'e mal varlığı için dava!

Asena Atalay'dan Caner Erkin'e mal varlığı için dava!

Asena Atalay, Caner Erkin'e tüm mal varlığına tedbir konulması istemiyle evlilik süresince elde ettiği malların paylaşımı için dava açtı. Atalay daha önce 2 kez icra takibi başlatmıştı.



Caner Erkin eşi Şükran Ovalı ile oturmak için Beykoz’dan 4 milyon TL’ye villa satın aldı. Asena Atalay'dan ise yeni bir hamle geldi. Daha önce iki kere icra takibi başlatan Atalay, Caner Erkin’in tüm mal varlığına tedbir konulması istemiyle evlilik birliği içinde edindiği malların paylaşımı için dava açtı


Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, 2 Ocak’ta Roma’da evlendiği Şükran Ovalı için kesenin ağzını açtı. Beykoz’dan villa satın alan Erkin, 4 milyon TL ödedi.


Çift, Şükran Ovalı’nın zevkine göre dekore edilecek ev bitene kadar Baltalimanı’nda oturmaya karar verdi.

Yeni ev heyecanı yaşayan Caner Erkin, iki yıl önce Beykoz’dan villa aldığı ve zevkine göre döşemek için 6 milyon dolar masraf yaptığı ancak boşandığı için hiç birlikte oturamadığı eski eşi Asena Atalay'dan gelen haberle yeni bir şok yaşadı.


Caner Erkin'in Şükran Ovalı ile evlenmesinden sonra kendisi ve oğlu için nafaka ödemediği iddiasıyla 120 bin ve 451 bin TL’lik 2 icra takibi başlatan Asena Atalay, şimdi de Erkin’in tüm mal varlığına tedbir konulması istemiyle evlilik birliği içinde edindiği malların paylaşımı için dava açtı.


İstanbul Aile Mahkemesi’ne avukatı Beyza Sındıraç aracılığıyla açtığı dava dosyasında Asena Atalay, kandırıldığını ileri sürdü ve ünlü futbolcunun servetinin yarısını istedi.


Caner’in “Boşandıktan sonra maddi hayatına aynen devam edeceksin” dediğini ileri süren Atalay, ünlü futbolcunun kendisine hediye ettiği İstanbul Beykoz’daki 6 milyon dolarlık cam evi sattığını, hediye alınan Lamborgini Huracan, Porsche Carrera 911 Turbo, beyaz-kırmızı Porsche, beyaz Ferrari, beyaz Mercedes, beyaz Mercedes G otomobili de elinden aldığını belirtti.


Atalay, ünlü futbolcunun menkul, gayrimenkul ve futbol kulüplerinden alacaklarına ihtiyati tedbir konulmasını istedi. Atalay, Erkin’in kötü niyetli olarak üzerine kayıtlı tüm mal varlıklarını kendisinden gizlediğini iddia etti.


Caner Erkin’in ihtiyati tedbir talebi konulması istenen varlığı dilekçede şöyle belirtildi. Şişli’de 2, Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’nde 1, Gömeç İlçesi’nde 6 gayrimenkul. 2015 model Porsche, 2014 model 2 Mercedes, 2015 model Bombardier, Mercedes ve Land Rover cip.


Atalay'ın 28 yaşındaki futbolcu için başlattığı 451 bin 151 liralık liste ise şu şekildeydi:


1 Çocuğun sağlık harcamaları 12 bin TL


2 Çocuğun eğitim giderleri 60 bin TL


3 Çocuğun bakıcı masrafları 42 bin TL


4 Çocuğun ulaşım masrafları 36 bin TL


5 Çocuğun giyim masrafları 12 bin TL


6 Çocuğun gıda masrafları 36 bin TL


7 Çocuğun müzik eğitimi 24 bin TL


8 Çocuğun spor masrafları 15 bin TL


9 Çocuğun tatil masrafları (Kayak) 45 bin TL


10 Çocuğun barınma giderleri 32 bin 338 TL


11 Çocuğun barınma masrafı (Kira) 89 bin 100 TL


12 Çocuğun barınma masrafları (Aidat) 21 bin TL


Asena sosyal medya hesabında oğlu ile kayak yaparken çekilen yeni bir video paylaştı. Takipçileri de “O meşhur 45 bin liralık kayak tatili başladı mı?” yorumunu yaptı.


Asena Atalay’ın masraf listesinde 45 bin TL’lik kayak tatili de vardı.



Posta


Geri Dön