25 / 04 / 2024

Asena-Caner Erkin çifti Beykoz’daki villasını dekore ettiriyor!

Asena-Caner Erkin çifti Beykoz’daki villasını dekore ettiriyor!

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ve Asena Erkin çifti 2 milyon dolara aldıkları Beykoz’daki villayı sil baştan yapıyor. Ünlü çift, evin mermerlerini 900 bin lira ödeyip Yunanistan’dan getirtti.



Eşine aldığı pahalı hediyeler ile dikkat çeken Caner Erkin bu kez servet değerinde bir harcama yaptı. Kendi markasını kurup modacı olan Asena Erkin, Nişantaşı’ndaki evini Beykoz’a taşımaya karar vermiş, bunun üzerine de çift geçtiğimiz aylarda 2 milyon dolara bir villa almıştı. Evi neredeyse baştan aşağı yenileyen Erkin çifti hiçbir masraftan da kaçınmıyor. Aldıkları villanın mimarisini beğenmeyen Asena Erkin, evin tamamen yıkılmasına karar verdi. FH Mimarlık Ofisi ile anlaşan Erkin çifti, villanın yıkılıp yerine yüzde 90’ı cam ve mermer olan başka bir villa yapılmasını istedi. Fakat bununla da yetinmeyen ünlü çift, evin mermerlerini Hollywood yıldızlarının tercih ettiği ve dünyanın en pahalısı olan Thassos beyaz mermerinden isteyince 900 bin TL değerinde harcama  yaptı. 


Yunanistan'ın Thassos adasında çıkartılan Thassos mermeri dünya üzerindeki en beyaz ve en pahalı mermerler arasında gösteriliyor.500 metrekarelik mermer siparişi veren Caner Erkin, bunun için 900 bin lira harcadı. Evin maliyeti ise şimdiden 7 milyon liraya ulaştı. Çiftin evini EH Mimarlıksan Fırat Bozfirat ve Hakan Alver yapıyor.


Bugün Gazetesi


Geri Dön