29 / 03 / 2024

Asena Erkin; Nişantaşı'nda mağaza, Harbiye'de butik otel açacak!

Asena Erkin; Nişantaşı'nda mağaza, Harbiye'de butik otel açacak!

Asena Erkin, Önümüzdeki günlerde Nişantaşı Abdi İpekçi'de, kendi tasarımlarını ve vintage ürünler satacağı bir konsept mağaza açmayı planlıyor. Ayrıca eşiyle de beraber Harbiye'de de butik otel açacak



Asena Erkin, son günlerde magazin manşetlerinde en çok gördüğümüz isim… Lüks arabası, giyim kuşam tarzı ve tabii ki Caner Erkin'le evliliğiyle hep gündemde… 

Peki, kim bu Asena Erkin?

Merakımı gidermek için kendisiyle Nişantaşı Beymen Brasserie'de buluştum. Deli dolu ve çılgın bir kadınla karşılaşacağımı düşünürken; karşımda ailesine bağlı, ayakları yere basan bir kadın buldum. Ayrıca oğlu Çınar'a da çok düşkün bir anne. Bence eşi Caner Erkin'le birbirlerini çok seviyorlar ve çok uyumlu bir çiftler. 


19 YAŞINDA EVLENDİ 

Bu çiftin bende bıraktığı izlenim; başka bir dünyaya ait oldukları... Ünlü çift, hayatlarını kim ne düşünür diye yaşamıyor; içten ve samimiler.

Şimdi gelelim Asena'yla neler konuştuğumuza....

1989 doğumlu, Akrep burcu. İspanya'da 2.5 sene okuduktan sonra Türkiye'ye dönüyor ve arkadaş ortamında Caner Erkin ile tanışıyor.

Yaşı henüz 19 iken nikah masasına oturuyor, 20'sinde oğulları Çınar dünyaya geliyor. 

"Modaya oldum olası meraklıydım" diyen Asena; 'Futbolcu eşi, parası var; modaya atladı ama ne anlar…' eleştirilerine maruz kalmamak ve önyargıları yıkmak için Beykent Üniversitesi Tekstil-Moda Tasarımı Bölümü'nde okuyor. 


MAĞAZA AÇACAK 

Önümüzdeki günlerde Nişantaşı Abdi İpekçi'de, kendi tasarımlarını ve vintage ürünler satacağı bir konsept mağaza açmayı planlıyor.

Asena aslen Antalyalı ve varlıklı bir turizmci ailenin kızı. Kendi otelleri var. 

"Ailemin gücüyle zaten ayaktayım" diyen Asena, hobilerine de vakit ayırıyor. Pole dance yapıp profesyonel olarak ata biniyor. Ayrıca eşi Caner ile beraber Harbiye'de butik bir otel açmaya hazırlanıyor.

Sabah


Geri Dön