28 / 03 / 2024

Asia Park Kartal Evleri ulaşım!

Asia Park Kartal Evleri ulaşım!

Firma: Çifçi Çelebi Yapı

Proje: Asia Park

"Değişimin başlangıç noktası" sloganıyla satışlarına devam eden Asia Park projesi Çiftçi Çelebi Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Asia Park Kartal Evleri'nin ulaşım kolaylığı bulunuyor.



Asia Park konut projesi 19 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Mart 2015'te teslim edilmesi öngörülen projede daireler 377 bin TL'den başlıyor ve 720 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Asia Park Kartal Evleri ulaşım ile ilgili detaylar haberimizin devamında yer alıyor.  


Asia Park projesi ödeme planı kapsamında ise yüzde 40 peşinat ödenildiği durumda, kalan tutar banka kredisi ile ödeniyor. Projede 0,49'dan başlayan faizlerle vadelendirme imkanı sağlanıyor. 


Asia Park'ta 24 saat güvenlik, buhar odası, yüzme havuzu, vitamin bar, kapalı otopark, spor alanları, step odası, fitness salonu, çocuk oyun alanı, çocuk parkı ve sauna gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Asia Park konut projesinde 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Proje 104 metrekareden 146 metrekareye kadar toplamda 104 adet daire, her biri 110 metrekare olan 2 adet mağazadan oluşmaktadır. 


Asia Park Kartal Evleri ulaşım!


Asia Park projesi Aydos Ormanı'na 5 dk., E5 karayolu ve Metro istasyonuna 1 dk., sahil yoluna 5 dk., Boğaziçi köprüsüne 20 dk., Sabiha Gökçen Havaalanına 10 dk. ve TEM otoyoluna 3 dk. mesafede konumlanıyor.


Asia Park nerede?


Adres: Meşeli Ayazma Cad. Çelebi Blokları No : 2 C Blok Dükkan : 2  KARTAL /  İstanbul 


Asia Park iletişim

Telefon: 0216 671 00 54

Web Adresi: www.cifcicelebiyapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön