23 / 04 / 2024

Aşık Veysel Parkı ve Atapark Mahalle Konağı açıldı!

Aşık Veysel Parkı ve Atapark Mahalle Konağı açıldı!

Atapark Mahalle Konağı ve Aşık Veysel Parkı'nın açılışı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, İlçe Kadın Kolları, Belediye meclis üyeleri ve Keçiörenlilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi...



Açılış töreni öncesi Şeyda Erdal ile halk ozanları Zeki Erdali ve Deniz Muhliser sahne aldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, çok sayıda müjde de verdi. Ak Aşık Veysel'in bu ülkenin en önemli değerlerinden bir tanesi olduğunu vurgulayarak, "Bizim kültürel zenginliğimizdir; bu parkın adının Aşık Veysel olması ayrı bir kardeşliktir; dolayısıyla bir kardeşlik günündeyiz." dedi. 

Atapark Mahalle Konağında özel günler ve toplantılar için salonlar yapıldığını ve mahallenin hizmetine sunulduğunu da belirten Ak, Aşık Veysel Parkı'nda da ağaç ve oturma gruplarını çoğalttıklarını, şelaleyi güzelleştirdiklerini ve Aşık Veysel'in heykelini daha görünür bir yere konumlandırdıklarını da söyledi. 

"YEŞİLİN SEVDALISIYIZ" Mustafa Ak konuşmasını şöyle sürdürdü; "Park alanında ağaçlandırma seferberliği başlatıyoruz; yeşile ve ağaca önem veriyoruz; yeşilin sevdalısıyız. Bizim medeniyetimizde bir laf vardır; "Yaş kesen baş keser." Peygamberimiz, "Yarın kıyamet kopsa bile elinizde bir fidan varsa toprakla buluşturun" diyor. Sözde değil; özde çevreciyiz. Bazılarının hayalleri bizim yaptıklarımıza yetişmiyor. Bizim görevimiz millete hizmet etmektir. Sizin öncelikleriniz bizim de önceliğimizdir. Yatırımlarımızı planlar ve parayı harcarken bir kuruşunu bile israf etmeden sizin çıkarlarınız doğrultusunda hareket ediyoruz. Katılımcı belediyeyi önemsiyor; halkımızın projelerimize katkı koymasını istiyoruz. Projelerimizi ve sizlerin isteklerini Partimizdeki her birimle birlikte değerlendiriyoruz." YENİ BİR KEÇİÖREN DOĞUYOR Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak konuşmasında yaptıkları projelerle adeta yeni bir Keçiören doğdunu söyledi ve Atapark, Kanuni, Esertepe, Osmangazi, Yayladağ, Yükseltepe, Ovacık Mahallesi, Bağlum'da birçok projenin hayata geçirilme aşamasında olduğunu kaydetti. 

Ak; "Ovacık imar planı tamamlandı; inşaatlar başlayacak; tapu dağıtımını hep beraber yapacağız. Hemen karşıda Yükseltepe kentsel dönüşüm yükselmeye başladı. 5000 konut yapılıyor. 

Yapılacak 5000 konutla yaklaşık 20.000 insan için yeni bir hayat başlayacak orda. Ovacık imar planı ise 100.000 kişilik bir alanı kapsıyor. Okullardan oluşan bir kampüs yapacağız ve içerisinde yüzme havuzu ve spor salonu dahil her şey bu kampüsün içinde yer alacak." Ak ayrıca  Marmaray  Projesi'nin de hayırlı olmasını diledi ve ataların hayal ettiği projenin torunları tarafından hayata geçirildiğini belirtti. 

ve Atapark Mahalle Konağı açıldı 


Ankara 24 saat


Geri Dön