16 / 04 / 2024

Asil Park projesi!

Asil Park projesi!

Firma: Asil İnşaat

Proje: Asil Park

Asil Park projesinde daire satışları yüzde 1 KDV ile yapılıyor. Ümraniye Asil Park Evleri projesinde ödemeler yüzde 30 peşinat ile banka kredili olarak yapılıyor...




Asil Park projesi  Asil İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Asil İnşaat  Asil Park  projesi İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye ilçesinde hayata geçiriliyor. 2 blok olarak yükselen Asil Park projesi 89 adet konuttan meydana geliyor.


Asil Park projesinde bloklar 9 ve 16 katlı olarak inşa ediliyor. Asil Park projesi içerisinde çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, peyzaj alanları, kapalı otopark, açık spor alanları gibi sosyal alanlar mevcut. Asil Park ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinat veriliyor.


Asil Park projesinde dairelerin satışları yüzde 1 KDV ile gerçekleştiriliyor. Asil Park projesinde dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Asil Park Ümraniye daire fiyatları 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


Asil Park Ümraniye satış ofisi ile 0507 430 21 38 numaralı telefondan görüşme yapılıyor. Asil Park projesinde daireler 85 metrekare ile 92 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Asil Park projesi metroya 500 metre mesafede yer alıyor.


Asil Park projesi nerede?

Asil Park projesi adres : Reşitpaşa Cad. No:10/5  Ümraniye / İSTANBUL 


Asil Park projesi iletişim

Telefon: 0507 430 21 38

Web Adresi: www.datayatirim.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön