23 / 04 / 2024

Asil Park Ümraniye satış ofisi!

Asil Park Ümraniye satış ofisi!

Firma: Asil İnşaat

Proje: Asil Park

Asil İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Asil Park Ümraniye satış ofisi bilgileri için haberimizi okumanız yeterli...



2 bloktan meydana gelen  Asil Park  projesi İstanbul Anadolu yakası Ümraniye'de yaşama geçiriliyor. Asil Park Ümraniye satış ofisi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Asil İnşaat imzasıyla inşa edilen Asil Park projesinde bloklar 9 ve 16 katlı olarak tasarlandı. Asil Park Ümraniye satış ofisi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.


Teslim tarihi Ağustos 2013 olarak belirlenen Asil Park Evleri, 89 adet daireden oluşuyor. Asil Park Ümraniye satış ofisi bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Asil Park Ümraniye satış ofisi!


Dairelerin 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Asil Park Ümraniye'de yüzde 30 peşinatla banka kredisi kullanmak mümkün. Asil Park Ümraniye satış ofisi bilgileri projenin yanında konumlanıyor.


Dairelerin 85 metrekare ile 92 metrekare metrekare alana sahip olduğu Ümraniye Asil Park'ta yüzde 1 KDV uygulanıyor. Asil Park Ümraniye satış ofisi hakkında detaylı bilgi almak için 0507 430 21 38 numaralı telefonu kullanabilirsiniz.


Ümraniyer Asil Park Evleri'nde dairelerin fiyatları 195 bin TL ile 274 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Telefon: 0507 430 21 38

Web Adresi: www.datayatirim.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön