19 / 03 / 2024

Aşiyan Sitesi'nde 88 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

Aşiyan Sitesi'nde 88 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

Esenyurt'ta inşa edilen Aşiyan Sitesi'nda 3+1 konutların fiyatları 88 bin TL'den başlıyor…



Zümrüt İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Aşiyan Sitesi'nde toplam 4 blokta 96 konut bulunuyor. Yapımı tamamlanan sitede şu an 22 aile yaşıyor. Satışı süren son 30 daire kaldı.

Aşiyan Sitesi'nin inşaatına Ocak 2008'de başlanmıştı, sitenin yapımı 2009 yılının Ağustos ayında tamamlandı. Toplam arsa alanı 5 bin 40 metrekare olan Aşiyan Sitesi'nin inşaat alanı ise bin 600 metrekare. 105 metrekare olarak inşa edilen 3+1 konuların fiyatları 88 bin TL'den başlıyor, 115 bin TL'ye kadar yükseliyor. Firma yüzde 50 peşinatla 12 ay vade farksız taksit yapıyor.

Aşiyan Sitesi'nde kapalı otopark, çocuk bahçesi ve yeşil alanlar bulunuyor.  Aşiyan Sitesi Esenyurt Devlet Hastanesi'ne 500 metre uzaklıkta inşa edildi.

2004 yılından bu yana inşaat sektöründe hizmet veren firma, Zümrüt İnşaat Müh. Mim. San. ve Tic. Ltd. Şti. ve İşkar Gıda İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. olmak üzere 2 ayrı isim altında proje üretiyor. Firma 4 yılda İstanbul, Kocaeli ve Samsun, İllerinde 824 adet konut inşa etti. Firmanın projeleri arasında Zümrütevler Sitesi, G.O.P Işkar Konutları, Gebze Zümrütevler Sitesi, Bahçelievler Işkar Sitesi, Mimar Sinan Evleri, Canik Baharevleri Sitesi, İlkadım Gümüşkent Sitesi, İlkadım Gümüşkent Sitesi, Şelale Evleri, Mavişehir Sitesi ve Yeşilşehir Sitesi bulunuyor.

0212 854 37 77

www.zumrutmuhendislik.com
[email protected]

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Ekonomik 3+1 arayanlar için alternatif

Zümrüt İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Aşiyan Sitesi, geniş ama hesaplı daire arayanlar için ideal projelerden biri olarak görünüyor. Toplam 4 blokta 96 konut olarak tasarlanan projede 105 metrekarelik 3+1 dairelerde taban fiyatlar 88 bin TL, tavan fiyatlar ise 115 bin TL olarak belirlendi. Firmanın kendisinin geliştirdiği ödeme planına göre, yüzde 50 peşinatla 12 ay vade farksız taksitle projeden ev sahibi olmak mümkün. 
Yapımı tamamlanan sitede şu an 22 aile yaşıyor. Satışı süren son 30 daire kaldığı Aşiyan Sitesi'nin inşaatına Ocak 2008'de başlanmış, 2009 yılının Ağustos ayında ise proje tamamlanmıştı. Toplam arsa alanı 5 bin 40 metrekare olan projenin inşaat alanı ise bin 600 metrekare.

Esenyurt Devlet Hastanesi'ne 500 metre uzaklıkta inşa edilen projedeki ortak kullanım alanları ise kapalı otopark, çocuk bahçesi ve yeşil alanlardan oluşuyor.

2004 yılından bu yana inşaat sektöründe hizmet veren firma, Zümrüt İnşaat ve İşkar Gıda İnşaat olmak üzere 2 ayrı isim altında proje üretiyor. Firma, bugüne kadar İstanbul'un yanı sıra Kocaeli ve Samsun'da da konut üretti. Bugüne kadar 824 konut inşa eden firmanın projeleri arasında Zümrütevler Sitesi, G.O.P Işkar Konutları, Gebze Zümrütevler Sitesi, Bahçelievler Işkar Sitesi, Mimar Sinan Evleri, Canik Baharevleri Sitesi, İlkadım Gümüşkent Sitesi, Şelale Evleri, Mavişehir Sitesi ve Yeşilşehir Sitesi bulunuyor. 

NEDEN CAZİP?
- Metrekare fiyatları bu çaptaki bir proje için son derece ekonomik.
- Hemen teslim olması peşinatı yüksek olanlar için, kira öder gibi ev sahibi olmayı imkanı sağlıyor.
- Daire için ödenecek para göz önüne alındığında sosyal donatılarının da gayet iyi olduğu söylenebilir.
Tebernüş Kireçci


Geri Dön