19 / 04 / 2024

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.



İzmir Torbalı'da yatırımcıların en çok rağbet ettiği sektör olan inşaat sektörü büyümeye devam ediyor. Yılda 5 binden fazla konutun satıldığı Torbalı'da, her gün yeni konutlar inşa ediliyor. 17 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat, Ertuğrul Mahallesi'nde faaliyetini sürdürüyor. Yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu söyleyen Aslan Yüksel, "Binlerce binaya müteahhitlik yapıp inşaa ettik. 


Şu anda Torbalı Mahallesi'nde 2 tane 6 katlı 3+1 daireler inşaa ediliyor. Ayrıca Alpkent Mahallesi'nde de 6 katlı 3+1 daireler yapılıyor. İlerleyen zamanlarda da daha büyük projelere imza atacağız" şeklinde konuştu. 


DENEYİMLİ KADRO 

İnşaat sektöründeki eksikliği gidermek adına yola çıktıklarını söyleyen Yüksel, daha büyük projeler yapmayı hedef edindiğini belirterek, "İnşaat denince artık akla ilk olarak Aslan Yüksel İnşaat gelecek. Her türlü hizmeti su-nacağız. Amacımız bu sektörde yer edinmek. Firmamız 1996 yılından bu yana kaliteli ve kusursuz hizmetiyle, uzman ve deneyimli kadrosuyla faaliyet göstermekte. Ayrıca firmamız için işçi sağlığı ve iş güvenliği birinci plandadır" şeklinde konuştu. 


KALİTELİ HİZMET SUNUYORUZ 

İnşaat sektöründe uzman personele sahip olduklarını ifade eden firma sahibi Aslan Yüksel, "Geniş hizmet ağına sahibiz. Kaliteli ürün yelpazemizle de Torbalı halkına her türlü seçenek imkânını sağlıyoruz. Ekibimizle birlikte, vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için uğraşıyoruz. Bu sektördeki en önemli eksiklik kaliteli işçilik. Ustalarımız uzun yıllardır bu sektörde profesyonel olarak çalışıyor. 



Büyük Torbalı Gazetesi


Geri Dön