25 / 04 / 2024

Aslandağ Group'tan yangına 60 dakika dayanıklı çelik kapı!

Aslandağ Group'tan yangına 60 dakika dayanıklı çelik kapı!

Yaklaşık 30 yıldır mutfak, banyo ve kapı sektörüne yön veren Aslandağ Group, 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Türkiye’nin yangına 60 dakika dayanıklı tek çelik kapısı özellikleriyle dikkatleri üzerine topluyor.



Yaklaşık 30 yıldır mutfak, banyo ve kapı sektörüne yön veren Aslandağ Group, 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Türkiye’nin yangına 60 dakika dayanıklı tek çelik kapısı, ses çıkarmayan manyetik kapı ve çekmecelerinde 50 kilogram ağırlık kaldıran mutfak çözümleriyle dikkatleri üzerine topluyor.

 

Markalı konut ve kentsel dönüşüm projelerine sunduğu kapı, mutfak ve banyo çözümleriyle adından söz ettiren Aslandağ Group, 5 yıldır katıldığı 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı’nda, her sene olduğu gibi bu sene de inovatif ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Beylikdüzü Tüyap Kongre Merkezi’nde 10 Mayıs Salı günü kapılarını açan 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda 14. Hall, 231 numaralı stantta yer alan Aslandağ Group, kendi üretimi Artella ahşap kapı, İtalya’nın mutfak devi Pedini Mutfak ve yine İtalya’nın ünlü çelik kapı markası Okey Porte’nin ürünleriyle yer alıyor. Artella’ya ait “Artemis” kapı, doğallığın ruhunu evlere yansıtıyor. Ahşabın cazibesinin minimalist tasarım ile hayat bulduğu Artemis kapı, aynı zamanda açılıp kapanırken hiç ses çıkarmayan manyetik sisteme sahip bir kapı da. Bu kapı, kapı gıcırtısına uyananların yatak odalarında ve bebeklerin hassas uykularından uyanmamaları için odalarında tercih edilecek bir ürün. Pedini Mutfak’ın fuarda sergilenen yeni ürünü Arke’de ise en yeni teknolojiler lüksle harmanlandı. Titanyum kaplamalı, beton efektli gibi seçenekler sunan Arke mutfak sayesinde mutfakta zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Aynı zamanda Arke mutfağın çekmeceleri, standart bir çekmecenin aksine 50 kilogram ağırlık kaldırabiliyor. Yazın hazırladığınız salça kavanozlarını, turşu kavanozlarını, mutfağın estetiğini bozmadan Arke’nin mutfak çekmecelerinde rahatlıkla saklayabilirsiniz.

  

Bu kapı, hayat kurtarıyor

Aslandağ Group bünyesinde fuarda sergilenen diğer bir ürün ise İtalya’nın ünlü çelik kapı markası Okey Porte’ye ait “Safe Entry” model. Fuarda ilk kez görücüye çıkan, estetiğin ön planda tutulduğu bu çelik kapı, endüstriyel görüntüden ve çeliğin soğukluğundan uzak, yalın tasarımı, özel gizli menteşe ve kilit sistemleriyle dikkat çekiyor. Kapının en önemli özelliği ise tüm güvenlik sertifikalarına sahip olduğu gibi EI60 yangına dayanıklılık sertifikasıyla Türkiye’de satışı yapılan tek çelik daire giriş kapısı olması. Böylece bir yangın durumunda 60 dakika boyunca yanmayarak, yangında içeride kalanlar için kaçma fırsatı sunuyor. 14 Mayıs Cumartesi gününe kadar devam edecek fuarda Aslandağ Group bünyesine ait markaların ürünlerini incelemek isteyenler 14. Hall, 231. Numaralı stanta uğrayabilirler.



Geri Dön