26 / 04 / 2024

Aslanlı Köşk'ün ihalesi ertelendi

Aslanlı Köşk'ün ihalesi ertelendi

TMSF'nin 11 Mart 2009'da satışa çıkaracağı duyurulan Halis Toprak'a ait Aslanlı Köşk'ün açık artırması 15 Nisan'a ertelendi.



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 11 Mart 2009 tarihinde satışa çıkarılacağı duyurulan Halis Toprak'a ait Aslanlı Köşk'ün açık artırması, ertelendi.
TMSF'den yapılan yazılı açıklamada, 2 Parselden oluşan ancak imar durumu gereği bütün olarak satışa sunulacak olan Sarıyer İstinye'deki Köşkün, 21 milyon 368 bin YTL muhammen bedelle ihaleye çıkarılacağı bildirildi. Aslanlı Köşk'ün açık artırması, 15 Nisan 2009 Çarşamba günü, saat 14.00'da, TMSF Binası'nda yer alan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Açık artırma yöntemi ile satışa çıkarılacak olan gayrimenkul, birinci satışta muhammen değerinin yüzde 75'ini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmesi şartıyla en çok artırana ihale edilecek. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü kalıcı olmak şartıyla Köşk, 22 Nisan 2009 Çarşamba günü ikinci kez satışa çıkarılacak. İkinci artırmada, rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmesi şartıyla satış gerçekleştirilecek. İhaleye katılabilmek için tespit edilen muhammen bedelin yüzde 7,5'i tutarında teminat yatırılması gerekiyor.

İlgili haber

TMSF Aslanlı Köşk'ü satışa çıkarıyor

Geri Dön