25 / 04 / 2024

Aslantepe Stadı 29 Ekim'de açılacak

Aslantepe Stadı 29 Ekim'de açılacak

Galatasaray, 29 Ekim'de açılışı yapılacak olan Aslantepe Stadı için görkemli tören hazırlıyor



Barcelona'yı İstanbul'a getirmek isteyen Cim-Bom'un davetine Katalanlar olumlu bakıyor.

Dünya devi Barcelona, Galatasaray için İstanbul'a geliyor. Sarı-kırmızılı kulübün yöneticileri yapımı devam eden ve 29 Ekim'de açılışı yapılacak olan Aslantepe Stadı için muhteşem bir tören yapmayı planlıyorlar. Tören için çalışmalar şimdiden başlarken, Cim-Bom açılış maçında son dönemde dünya futboluna damgasını vuran Barcelona'yı İstanbul'a getirecek.

ÇELEBİ DAVET MEKTUBU GÖNDERDİ
Messi, İbrahimovic, Henry gibi süperstarları kadrosunda bulunduran, Rijkaard'ın eski takımı Barça'ya davet mektubunu yönetici Işın Çelebi'nin gönderdiği belirtilirken, İspanyollar'ın teklife sıcak baktıkları öğrenildi. THY'nin sponsorluğunu yaptığı Barcelona'nın Türkiye ile olumlu ilişkiler içinde olması nedeniyle evet cevabı vereceği ifade edildi.

ASLANTEPE'NİN YÜZDE 90'I TAMAM
Öte yandan Aslantepe Stadı'nın kaba inşaatının yüzde 90'ının bitirildiği açıklandı. Kulübün resmi sitesinde yer alan açıklamada inşaatın planlanın şekilde ilerlediği ve 29 Ekim'e yetişirileceği belirtildi. Halen inşaat alanında üst çatı sistemini tutacak olan V kolonlarının yerleştirildiği ve iki hafta içinde bu çalışmanın biteceği belirtildi.
Star


Geri Dön