26 / 04 / 2024

Asma Bahçeler'de inşaat seviyesi yüzde 95'e ulaştı!

Asma Bahçeler'de inşaat seviyesi yüzde 95'e ulaştı!

İnşaat sektöründe 22 yıldır hizmet veren Tanyer İnşaat, Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ve doğanın güzelliklerini İzmirlilere bir arada sunuyor.



Narlıdere'de gerçekleştirdikleri projelerde yaşamın devam ettiğini ve Asma Bahçeler projesinde de sona yaklaştıklarını belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, 15 ailenin Asma Bahçeler'de yaşama ayrıcalığına kavuştuğunu söyledi. Altyapı ve çevre düzenlemesinin hızla tamamlandığı Asma Bahçeler'de, inşaat seviyesi olarak yüzde 95'e ulaştıklarını kaydeden Münir Tanyer, "Asma Bahçeler'de temmuzdan itibaren yaşam başladı. 


Güvenlik her şeyden önemli 

Spor tesisleri, otopark ve çevre düzenlemesi yapılıyor. Asma Bahçelerin çevresindeki park alanları ve ulaşımı kolaylaştıracak yollar üzerinde çalışmalarımızı hızla bitiriyoruz. Kasım ayı içerisinde ince detayları da bitirip, siteyi tamamen aktif hale getireceğiz. Asma Bahçeler gibi zorluk derecesi yüksek bir projenin tamamlanması bizim için çok önemliydi. Doğaya ve zemine özen gösterdik. Kazıkların yapılması, hazırlanması ve belli düzeye ulaşarak sağlamlaşmasını bekledik. Bizim için güvenlik herşeyden önce geliyor" ifadelerini kullandı. 


Münir Tanyer, insanların hayal ettiği bir yaşamı sürdürebiliyor olması ve çocuklarını mutlu olduğunu görmenin kendilerine de gurur verdiğini dile getirerek, yeni projelerle çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi. 


ASMA BAHÇELER KENTE DEĞER KATIYOR 


Narlıdere'de yapımı devam eden ve Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek kente kazankırdıkları Asma Bahçeler projesini de 2015 yılında sahiplerine teslim edeceklerini söyleyen MOnır Tanver şu bilgileri verdr. Bir yamaç Srinein'a edilen ve bahçe evlerden oluşan projemiz, bir üzere 1+1, 2+1, 3+1 tiplerinde toplam 98 konuttan oluşuyor. Tum evTe'n önü açık. Ev sahipler, eşsiz dağ ve deniz manzarasıyla ıçıçe vasavacak Her daire ortalama 150 metrekarelik özel bir bahçeye sahip.

 

BAŞARILI REFERANSLAR 

Altın Vadi, Altın Ova, Narlıdere Mavi Su Evleri, Değirmen Evleri ve yapımında sona yaklaşılan Asma Bahçeler projesi, Tanyer inşaat'ın izmir'e kazandırdığı başarılı uygulamalar arasında yer alıyor. 


Milliyet Ege


www.asmabahceler.com


Geri Dön