25 / 04 / 2024

Asma Bahçeler'de yaşam keyfi 2015'te başlıyor!

Asma Bahçeler'de yaşam keyfi 2015'te başlıyor!

Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, Narlıdere'de hayata geçirmeye hazırlandığı Asma Bahçeler projesiyle dikkat çekiyor. Asma Bahçeler projesi Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek hayata geçirildi.



Geçtiğimiz günlerde Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, Yeni Asma Genel Müdürü Tülay Ancan ve ekibi ile Yeni Asır köşe yazan Yunus Karakaya'yı Asma Bahçeler'de ağırlayan Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Münir Tanyer, "Narlıdere'de yapımı devam eden ve Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek kente kazandırdıkları Asma Bahçeler projesini 2015 yılında sahiplerine teslim edeceklerini söyledi. 

Gayrimenkul doğru yatırım Bir yamaç üzerine inşa edilen ve bahçeli evlerden oluşan projenin, bir evin çatısının diğerinin bahçesi olması mantığıyla yaratılmış kotlardan oluştuğunu dile getiren Münir Tanyer, "Dağ ve deniz manzarasına sahip Asma Bahçeler, 18 bin metrekare alan üzerinde 32 villa ve 66 apartman dairesi olmak üzere 1+1, 2+1,3+1 tiplerinde toplam 98 konuttan oluşuyor. Tanyer inşaatın Narlıdere'de hayata geçirdiği Asma Bahçeler projesine göre dağ yamaçlarına kurulan dağ ve deniz manzaralı bahçeli evler, 2015'te sahiplerini bulacak "Bayraklı'da da projemiz var" 

Bugüne kadar Narlıdere'de pek çok başarılı projeyi hayata geçirdiklerini, fakat İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşifler yaptıklarını dile getiren Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, izmir'in bir diğer prestijli bölgesi olan Bayraklı'da da yeni inşaat projeleri yapmak istediklerini dile getirdi. 

Münir Tanyer, Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, Yeni Asır Genel Müdürü Tülay Arıcan ve ekibi ile köşe yazarı Yunus Karakaya'yı Asma Bahçeler'de ağırladı. 

nuttan oluşuyor. Tüm evlerin önü açık. Ev sahipleri eşsiz dağ ve deniz manzarasıyla iç içe yaşayacak. Her daire ortalama 150 metrekarelik özel bir bahçeye sahip. Bu projede alanında isim yapmış peyzaj mimarlarıyla çalışıyoruz. Burada, ev sahipleri doğanın tüm sesleri ve sakinliğini evlerinin konforunda yasayacak" dedi. Değişen ekonomik koşullar ve dönemsel getireler dikkate alındığında, gayrimenkulün hala uzun vadede en karlı yatırım olduğunu önemle hatırlatan Tanyer, sektörde son dönemde sıkça dile getirilen ve KDV ile diğer vergi ve harçlardaki indirimin, ekonominin lokomotifi durumundaki inşaat sektörüne can suyu olacağım sözlerine ekledi. 


Yeni Asır


Geri Dön