27 / 04 / 2024

Asma Bahçeler'in yüzde 45'i satıldı!

Asma Bahçeler'in yüzde 45'i satıldı!

Tanyer inşaat tarafından Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek Narlıdere'de tasarlanan Asma Bahçeler projesinde müşteriler için hazırlanan örnek daire ziyaretçi akınına uğruyor. Asma Bahçelerin yüzde 45'i satıldı...



Tanyer inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, 2015 yılında sahiplerine teslim edilecek projenin yüzde 45'ini tamamladıklarını ve 98 konutun şimdiden yarıya yakınını sattıklarını söyledi. Evlerin birçok özelliği biramda sunduğu için büyük beğeni topladığını kaydeden Tanyer, "Asma Bahçeler projesinde her şeyi en ince ayrıntısına dek düşündük. Tüm malzemeleri birinci sınıf kullandık. Projemizde akıllı ev sistemi, yerden ısıtma, su ve ısı yalıtımı, multi split klima, ankastre mutfak gibi özellikler birarada sunuluyor" dedi. 

4 farklı tipte 98 konut Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks villalardan oluşan 4 farklı tipte toplam 98 konut bulunduğunu hatırlatan Münir Tanyer, 18 bin metrekare alan üzerine kurulan Asma Bahçeler'de 9 bin metrekarelik yeşil alan oluşturduklarına dikkat çekti. 

Tanyer, bölgedeki ağaçlardan yararlanarak bir zeytinlik oluşturduklarını belirterek, "Buradan ev alanların zeytin ve zeytinyağı hazır. Her adada 10 adet bağımsız bölüm oluşturduk. 20-30 metrekarelik hobi bahçeleri yaratma olanağı sunuyoruz" dedi. 

Son dönemde gündemde olan kentsel dönüşüm konusunu da yakından takip ettiğini söyleyen Münir Tanyer, izmir'de bir gereklilik halinde olan kentsel yenileme konusunda çalışmalar gerçekleştirmek istediklerini söyledi. 

İzmir dünyanın parlayan yıldızı olacak İzmir'e yakışır, depreme dayanıklı, modern, çağdaş bir mimariye sahip binalar inşaa etmek istediklerini dile getiren Tanyer, "İzmir 20 yıl sonra dünyanın parlayan yıldızı olacak. Kentsel dönüşümle birlikte yene alanlar açılacak. Yeni inşaat projeleriyle yaşanabilir bir  İzmir  inşaa edilecek. Bu konuda Yerel yönetimylerle birlikte birlikte özel sektörün işin içinde yer alması önem kazanıyor" diye konuş tu. 


Seda SÖNMEZ/Yenigün


Geri Dön