19 / 04 / 2024

Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Birgül Göralcan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi, 27 Mayıs Caddesi'nde kuruldu.



Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Birgül Göralcan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu. 


Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü restoran, cafe, büfe ve lokanta gibi yiyecek ve içecek satışları yapmak üzere tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve ayrıca bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. 2- Her türlü gıda, yiyecek ve içecek ürünlerinin alım ve satımını yapmak. 3- İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda  toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 4- Her türlü hazır yemek üretimini ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve  dağıtımını yapmak. 5- Her türlü diyet gıda ve beslenme ürünleri ile diyet yiyecekle içeceklerinin ithalatı, ihracatı ve toptan alım satımını yapmak Şirket bu amaç ve konularını gerçekleştirebilmek için; a- Yerli ve yabancı hakiki veya hükmi şahıslarla veya bunların lisans sahipleri ile işbirliği yapabilir, lisans, telif, ve buluş hakları satın alabilir, bunların yurt içi ve yurt dışı mümessilliğini ve distribütörlüğünü yapabilir, bayiliğini alabilir bu konuda her türlü hakları satabilir veya kiraya verebilir. b- Yukarıda belirtilen çalışma konuları ile ilgili olarak ihtira beratı, marka, lisans, ruhsatname, imtiyaz ve ticaret  unvanları iktisap edebilir, kullanabilir ve gerekirse satabilir, devredebilir, kiraya verebilir. c- Yukarıda belirtilen çalışma konuları ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında şube, toptan ve perakende satış mağazaları açabilir, temsilcilik, mümessillik, acentelik, bayilikler alabilir ve verebilir. d- Şirket amacını gerçekleştirmek için gayrimenkuller satın alabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir e- Yukarıda belirtilen çalışma konuları ile ilgili olarak taşıt, araç, nakil vasıtaları, makine ve tesisler, demirbaşlar ve bunların yedek aksamını satın alabilir, ithal edebilir ve kiralayabilir. f- Yukarıda belirtilen çalışma konuları ile ilgili olarak ortaklıklar kurabilir, kurulmuş olan ortaklıklara iştirak edebilir.



Geri Dön