19 / 04 / 2024

Asmalı Bahçeler Haziran'da teslim ediliyor!

Asmalı Bahçeler Haziran'da teslim ediliyor!

Firma: Dekar DK

Proje: Asmalı Bahçeler

Bu konutların Türkiye'de eşi benzeri bulunmuyor. Doğa ile iç içe ortamı, temiz havası ve sosyal donatı alanlarıyla Türkiye'nin en özel projeleri arasına girmeyi başaran Asma Bahçeler'de son 25 konut, sahibini bekliyor.



1 + 1,2 + 1,3 + 1 ve dubleks olmak üzere toplam 95 daireden oluşan Asma Bahçelerdeki lüks yaşam alanları, 2015 yılının haziran ayında sahiplerine teslim edilecek. 60 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen büyüklükte daire seçeneklerinin bulunduğu Asma Bahçeler'de konutlar, 330 bin lira ile 990 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Toplam 18 bin metrekarelik alan üzerine konumlandırılan Asma Bahçeler, şehir merkezine olan yakınlığı, kolay ulaşım imkanları, spor salonları, doğal yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, 250 metrekarelik yarı olimpik havuzu ile farklı hobilere sahip birçok kişinin de ilgisini çekiyor. Konforlu, huzurlu ve mutlu bir yaşam için her detayın düşünüldüğü Asma Bahçeler, dilediği zaman şehir stresinden uzaklaşmak isteyenlere de önemli bir fırsat sunuyor. 


HAZİRAN'DA TESLİM EDİLECEK!


Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, büyük özenle yapımına başladıkları Asma Bahçeler projesinin, Türkiye genelinde benzerinin olmadığını söyledi. Projeyi daha önce belirttikleri gibi Haziran ayında tamamlayacaklarını vurgulayan Tanyer, "Hem kente hem de bölgemize önemli değer katan Asma Bahçeler projesiyle, herkese yeni bir yaşam biçimi sunmak istedik. Projenin her detayını büyük bir incelikle tasarladık. Her dairenin önünün kapanmaması ve rahatça doğa manzarasının keyfini çıkarması ile geniş bahçe imkanlarından faydalanması için özel bir çalışma yürüttük. Yukarıdan baktığında kimse önünde bir konut görmüyor. Yaşı ve zevkleri ne olursa olsun, herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği ve istediği şekilde zaman geçireceği bir proje hazırladık" diye konuştu. 


DOĞA İÇİNDE YAŞAM!


Yönetim Kurulu Başkanı Tanyer, Türkiye'de eşi benzeri olmayan projenin, temiz havası ve doğa ile iç içe ortamı sayesinde her mevsim keyifle yaşanacak bir ortam yarattığını söyledi. 


Habertürk Ek


projeye sor



Geri Dön