28 / 03 / 2024

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya!

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya!

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya satıyor. Klasik ve gerçek altın varaklı mobilyalar tasarlayan Asortie Mobilya, dünyanın birçok ülkesinde zenginlerin evini süslediği gibi Türkiye’de de birçok özel müşteriye sahip.



Türkiye’de insanlar başını sokacak bir ev almak için yıllarca çalışırken, lüks mobilya markası Asortie Mobilya daire fiyatına mobilya satıyor. Klasik ve gerçek altın varaklı mobilyalar tasarlayan Asortie Mobilya, dünyanın birçok ülkesinde zenginlerin evini süslediği gibi Türkiye’de de birçok özel müşteriye sahip.


2+1 Daire Fiyatına Lüks Klasik Mobilyalar


Konu ile ilgili bilgi aldığımız Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat ERAT, tasarladıkları mobilya fiyatlarının çok değişken olduğunu, aslında fiyatı tamamen müşterinin belirlediğini söyledi. Müşteri beklentilerine göre 7 bin TL ye de kanepe üretebildikleri gibi 70 bin TL ye de kanepe üretebildiklerini söyleyen Murat ERAT, ürününün fiyatının özelliklerine göre değişebileceğini anlattı.


Kalite, emek ve sanatı birleştirerek evlere özel mobilyalar tasarlayan Asortie Mobilya, müşterilerine ev fiyatına da mobilyalar sunuyor. Evin değerine bağlı olarak mobilyaların da fiyatının arttığını ve 150 – 200 bin TL’ye kadar çıkabildiğini söyleyen Murat ERAT, birçok önemli ismin müşterileri olduğunu söylüyor.


Üst Gelir Grubu İnsanlar Klasik Mobilya Tercih Ediyor


Her geçen gün mobilya tarzlarının değiştiğini ancak klasik mobilyanın değişmediğini vurgulayan Murat ERAT, zenginlerin klasik mobilyaya yöneldiğini belirterek şunları söyledi: “Mobilyanın tarzı her gün değişiyor. Ama klasik değişmiyor. Klasikte değişen tek şey insanların kullanışına göre anlamlarıdır. Eskiden bir misafir odası kavramı vardı. İnsanlar en güzel şeyleri oraya koyar ve bayramdan bayrama kullanırlardı. Ama artık müşterilerimiz her gün bu mobilyaların üzerinde yaşıyor ve dolayısıyla daha düzgün salonlar, görseli zengin ürünler seçiyorlar. Bunları seçerken işin içine özel kumaşlar, özel el oymaları giriyor ve bunlar da maliyeti artırıyor.


İnsanlar kendileri oturdukları ev ile göstermeye çalışıyor.


İnsanlar artık hem lüks hem de konforlu ve güvenli evlerde oturmak istiyor. Bazı insanlar ise yaptıkları iş, toplumdaki statüleri gereği kendilerinden bahsettirecek marka olmuş konutlarda oturmayı tercih ediyor. Aslında bir anlamda kendilerini, oturdukları ev ile vitrine çıkarmaya çalışıyorlar. Aynen kullanılan lüks otomobiller gibi. İnsanlar artık vitrin istiyor ve bizler bu vitrini ürettiğimiz özel mobilyalarla oluşturuyoruz.”


 


“Asortie Olarak Geleceğin Antikalarını Üretiyoruz”


Ürettikleri mobilyalarda öncelikle natürel ahşap kullandıklarını ifade eden Murat ERAT, “Ahşap bizim için vazgeçilmez ve bu nedenle ürünlerimizde önce natürel olan ahşaplar kullanılıyor. Bunu kullanırken de içinde gürgen, ceviz, ıhlamur vardır ve bunları birbiriyle uyumlu olarak kullanırız. Bunlar yıllara meydan okuyarak torunlara kadar kalacak ürünler olur. Yani biz bir nevi geleceğin antikalarını üretiyoruz. Eğer bir değeri bir çizgisi varsa ve en önemlisi bir dedenin beğendiğini torunda beğenebiliyorsa o zaman işin içine tarih giriyor, özellik giriyor, vazgeçilmezlik giriyor…” şeklinde konuştu.


“Ülkelerin Alışkanlıklarına Göre Mobilyalar Tasarlıyoruz”


Müşterilerinin istediği ürünleri iyi tespit edip ülke profillerine göre ürünler sunduklarını söyleyen Murat ERAT, “Normal bir yemek odası ve koltuk her yerden alınabiliyor. Ama biz müşterilerimize sosyal imkânlarına göre özel ürünler sunuyoruz. Bu noktada sadece sanatı bilmek de yetmiyor. İsteği iyi bilip ülke profillerini iyi analiz etmek de gerekiyor. Ülke hangi renklerden hoşlanır, alışkanlıkları nelerdir, evleri dekore ederken nasıl bir yol izlerler?… Bu soruları cevaplayarak hareket ediyoruz. Bunun sonucunda şuan, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’da bulunan müşterilerimize, onların ihtiyacına uygun ürünler sunuyoruz” dedi.


 




Geri Dön