20 / 04 / 2024

Aspen, geleneksel duvar kavramını yıkıyor!

Aspen, geleneksel duvar kavramını yıkıyor!

Aspen, yeni nesil bölme duvarlarıyla kafamızdaki duvar anlayışını yıkıyor. İstenilen desenlere, motiflere bürünebilen hatta hareket edebilen Aspen bölme duvarları, iç mimariye yeni bir soluk getiriyor.



Beton ve ya tuğladan yapılmış hantal, boş alan hüviyetinden öteye geçemeyen duvarları dekorasyona dahil etmek, farklı kılmak için tek seçenek duvar kağıtlarıydı. Bu algıyı yıkan Aspen 'in yeni nesil bölme duvarları modern iç mimariye tam taze bir soluk getiriyor. İstenilen tüm desenlere, motiflere bürünebilen yeni nesil bölme duvarlar, yemyeşil ormanlardan kırda açan çiçeklere, gülümseyen çocuklara kadar sayısız forma bürünüyor, kullanıcının hayal dünyasına ayna tutuyor.

Yaşayan duvarlar …

Size gülümseyen, yem yeşil ormanları bulunduğunuz ortama taşıyan Aspen bölme duvarları hareket de edebiliyor. Aspen hareketli bölme duvarlarıyla birkaç dakikada büyük bir mekan içerisinde yeni mekanlar yarata bilir, küçük bir odayı büyük bir salona dönüştürebilirsiniz. Sizinle hayatı paylaşan, yalnız kalmak istediğinizde size özel bir mekan yaratan Aspen bölme duvarları üstün akustik özelliğiyle de göz dolduruyor.


ASPEN HAKKINDA

Aspen, çeyrek asırdır Türk yapı sektörüne hizmet veriyor. Ülkemizde hayata geçen birçok elit projenin zeminlerinden tavanlarına kadar iç mimarisine hayat veren Aspen, sayısız dünya devinin yurt dışında bulunan genel müdürlük binalarına da imzasını atmış durumda.

Yurt dışında hayata geçen projelerden bazıları ‘Genel Müdürlükler '

Microsoft, Sony (Hollanda), Toshiba, Pfizer, Novartis, Henkel (Rusya), Deutsch Bank (Sidney), Nestle (Finlandiya) …

Havalimanları

Sheremetyevo  (Moskova), Schiphol (Hollanda), Tenerife, İbiza (İspanya), Erbil (Irak), Esenboğa, Atatürk (dış hatlar term), Trabzon ve Sabiha Gökçen Havalimanları (Türkiye)

Aspen 'in ülkemizde gerçekleştirdiği projelerden bazıları

British American Tobacco, Coca Cola, Novartis, IBM, Mercedes, Philips, Roche, Siemens. Gen. Md. Binaları.

Adam&Eve, Mardan Palaca, Movenpick, Swiss Otel …









 


Geri Dön