29 / 03 / 2024

ASPEN ile dünya havalimanlarına Türk imzası!

ASPEN ile dünya havalimanlarına Türk imzası!

Türkiye genelinde imzasını attığı yüzlerce projeyle seçkin markaların ilk tercihi olan ASPEN, yapı sektöründeki 20 yıllık tecrübesiyle yurtdışında da Türkiye'yi başarıyla temsil ediyor



Yapı sektörünün önde gelen Türk firmalarından ASPEN, uyguladığı sistemlerle havaalanlarının sihirli değneği olmaya devam ediyor. Türkiye genelinde imzasını attığı yüzlerce projeyle seçkin markaların ilk tercihi olan ASPEN, yapı sektöründeki 20 yıllık tecrübesiyle yurtdışında da Türkiye'yi başarıyla temsil ediyor. Firma, yurtiçinde gerçekleştirdiği Atatürk Havaalanı, Sabiha Gökçen Havaalanı, Esenboğa Havaalanı projelerinin yanı sıra Irak'ta Erbil, Hollanda'da Schiphol ve Kanarya Adaları'nda Tenerife Havaalanı gibi önemli projelere 'Türk Yapımı' imzasını başarıyla attı. ASPEN, son dönemde Hollanda'da ABN AMRO Bank Genel Müdürlük binası projesiyle de dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Sahip olduğu sektörel deneyimiyle başarılarına gün geçtikçe yenilerini ekleyen ASPEN'in referansları arasında birçok devlet hastanesi ve üniversite binası da yer alıyor. Gerçekleştirdiği her projede iç mimarideki tecrübesini yansıtan ASPEN, mekanı oluşturan tüm boyutlara yaratıcı çözümler getiriyor.
Habertürk


Geri Dön