24 / 04 / 2024

Aspen Targa ile ofisler daha derli toplu ve şık!

Aspen Targa ile ofisler daha derli toplu ve şık!

Yapı ve zemin sektörünün global markası Aspen, ‘Targa ' yükseltilmiş döşeme sistemleriyle ofis içi konforunuzu artırıyor. ‘Targa ' görüntü kirliliğine neden olan tüm aparatları, kabloları ortadan kaldırırken ofislere, düzenli ve ferah bir görüntü kazand



Yapı ve Zemin sektörünün global markası Aspen, ‘Targa ' yükseltilmiş döşeme sistemleriyle ofis içi konforunuzu artırıyor. ‘Tagra ' ofislerin olmazsa olmazı olan ancak, görüntü kirliliğine neden olan tüm aparatları, kabloları ortadan kaldırırken ofislere, derli toplu, düzenli ve ferah bir görüntü kazandırıyor.

Sektördeki çeyrek asırlık tecrübesiyle yapıları, mimari harikalara dönüştüren ASPEN, ofisler için tasarladığı ‘Targa ' yükseltilmiş döşeme sistemleriyle, estetiği kullanım kolaylığıyla birleştiriyor. Ortak çalışma alanlarının tüm ihtiyaçları gözetilerek dizayn edilen ‘Targa ' ile ofislerin kullanılabilirliği ve konfor düzeyi artıyor.

‘Targa ' estetik görüntüsüyle tam puan aldığı gibi fonksiyonellik açısından da tüm beklentileri karşılıyor. Ofislerde görüntü kirliliği yaratan (kablolar, kalorifer tesisat boruları vs …) her ne varsa ‘Targa ' ile ortadan kaldırmak, olası tadilat durumlarında ise bu tesisatlara ulaşmak artık çok kolay.

Günümüz yaşam koşulları doğrultusunda, iş yerlerimizde daha fazla zaman geçirir olduk.   Dolayısıyla, İş yerinde konfor ve görsel estetik gibi öğeler lüks olmaktan ziyade önemli bir ihtiyaç haline geldi. Ofisler oluşturulurken,   uzun mesai saatleri boyunca veririmliliği sağlamak adına çalışanın rahat etmesi ve ofislerinden hoşnut olmaları gerekiyor. Aspen, sunduğu diğer çözümlere ilave olarak sunduğu ‘Targa ' ile ofis çalışanlarının estetik ve kullanılabilirlik açısından tüm beklentilerini karşılıyor. Görüntü kirliliği yaratan kablolar, tesisat aparatları, borular,   ‘Tagra 'nın altına hapsediliyor. Olası monte ve ya bakım onarım çalışmaları için, tesisatlara ulaşmak oldukça kolay, dolayısıyla bakım onarım maliyetlerinden ve zamandan tasarruf da sağlayan bu sistem rakipsizliğini bir kere daha kanıtlıyor.

Aspen, Dünyanın ve Ülkemizin önde gelen birçok markasında (Vodafone, Novartis, Avea, Mercedes Benz, THY, Hürriyet Gazetesi vb …)   uyguladığı ‘Targa ' yükseltilmiş zemin sistemleriyle sizde ofisteki konumunuzu yükseltin.


Geri Dön