25 / 04 / 2024

Aspen Vetrona'yı şeffaflığı ilke edinen kurumlar için tasarladı!

Aspen Vetrona'yı şeffaflığı ilke edinen kurumlar için tasarladı!

Aspen, saydam Vetrona bölme duvar sistemleriyle çalışanlar arasındaki duvarları yıkıyor. Aspen, zarafetin simgesi olan Vetrona bölme duvarlarıyla iş hayatına yepyeni bir soluk getiriyor, ofislerinde sıkıcı duvarları görmekten sıkılanların imdadına yetişiy



Günümüz mimarlarının ve tasarımcıların insan doğasındaki değerleri yansıtan ürünlere yönelmesiyle, ofisler şeffaflığın ve estetik bütünlüğün ön planda olduğu ortamlara dönüşmeye başladı. Modern çizgileri üstün kalite anlayışıyla harmanlayan Aspen, Vetrona ile büyüleyici ofis tasarımlarına imza atıyor.

Vetrona bölme duvarları, sağladığı üstün akustik özellikleriyle konforlu bir çalışma ortamı sunarken, yangına ve darbelere karşı dayanıklı yapısıyla ofislerin görsel yönüne olduğu kadar işlevsel ihtiyaçlarına da tam anlamıyla cevap veriyor. Ofis çalışanlarının arasındaki duvarları yıkan Vetrona, gün ışığını da içeri buyur ediyor ve şeffaf yapısıyla gün ışığının mekan da özgürce salınmasına olanak tanıyor, böylece şirketlerin aydınlatma ve ısınma maliyetlerinin düşmesine katkıda bulunuyor.

Aspen, ofislere kazandırdığı estetik ve mükemmeliyetçi anlayışıyla dünyanın en büyük şirketlerinin ilk tercihi olma geleneğini sürdürüyor. British American Tobacco, Coca Cola, Mercedes, Novartis ve IBM gibi dev şirketler,ofis çalışanları arasındaki duvarları Aspen ile ortadan kaldırdı.

Asma tavan, Bölme duvar ve Zemin sistemleri üreticisi Aspen 1989 yılından beri yapı sektörüne sunduğu yaratıcı çözümlerle hizmet veriyor.

Aspen projelerinden bazıları

İstanbul Atatürk, Sabiha Gökçen,  Ankara  Esenboğa, Irak Erbil, Hollanda 'da Schiphol ve Kanarya Adaları Tenerife Havaalanı, Microsoft 'un Hollanda binası, Hollanda ABN AMRO Bank, Sony, Philips, Coca Cola, British American Tobacco, Pfizer ve Novartis Genel Müdürlük binası projeleri, zeminlerinden tavanlarına, duvarlarına kadar Aspen imzasını taşıyor.

Ülkemiz turizmine Aspen dokunuşu

Mardan Palace Hotel, Adam & Eve, Point, Swiss, Mövenpick, Sheraton, Divan ve The Marmara gibi üst düzey otellerin iç mimarisi Aspen imzasını taşıyor.


Geri Dön