29 / 03 / 2024

ASPEN yapı ürünleriyle birçok projeye imza atıyor!

ASPEN yapı ürünleriyle birçok projeye imza atıyor!

Türk Yapı Sektörü"ne 20 yıldır hizmet veren ASPEN Yapı ve Zemin sistemleri;   duvar, tavan ve zeminle ilgili süregelen tüm tabuları yıkacak çalışmaları ile yurt içindeki ve yurt dışındaki birçok önemli projeye başarıyla imza atıyor.  



ASPEN, son dönemlerde iç mekan uygulamalarında dünya ekonomisine yön veren şirketlerin ilk tercihi olarak göze çarpıyor. Zemin, tavan ve duvar uygulamalarındaki teknoloji ve tasarım birlikteliğinin geldiği son noktayı yansıtan ürünleri ile mekanı oluşturan alışılagelmiş uygulamaların bir adım önüne geçiyor.

Yapılarda iç mekan uygulamaları bir sanattır. Mekanları yapan ustalar kadar, kullanılan malzemelerin özellikleri ve kalitesi de yapıların kalitesini belirleyen bir numaralı unsurdur. İşte bu aşamada iç mekanlarınıza ASPEN Yapı ve Zemin sistemleri giriyor. ASPEN, nesilden nesile aktarılabilecek kalitesi ile mekanlarda yarattığı pratiklik ile hayatınızı kolaylaştırırken mükemmel görselliğin de sırrını sunuyor.

MODERN MİMARİNİN GÖZDESİ

Modern mimarinin son gözdesi olan ürünleri sayesinde yaşam alanlarına ve çalışma mekanlarına yeni bir soluk getiren sistemleriyle ASPEN, mekan hissinin ön plana çıkarıldığı açık ofisler, ferahlık hissi veren iç mekan uygulamaları ile doğal ışıktan maksimum düzeyde faydalanma olanağı sağlıyor.

Yurtiçi ve yurtdışı tasarımlarıyla ön plana çıkan ve güçlü referanslarına Gama Yapı Genel Müdürlüğünü de ekleyen ve en görkemli mimariler için tercih edilen ASPEN, son dönemde Garanti Moskova projesini de referansları arasına katmayı başardı.


Geri Dön