19 / 03 / 2024

ASSOS, Jewelry Show'da mücevher tutkunlarıyla buluşuyor!

ASSOS, Jewelry Show'da mücevher tutkunlarıyla buluşuyor!

22- 25 Mart tarihleri arasında CNR Fuar Merkez'inde gerçekleşecek olan İstanbul Jewelry Show'da ASSOS zarafeti şıklığa dönüştüren eşsiz koleksiyonları ve aşkın sonsuzluğunu taşıyan ışıltılı tasarımları ile mücevher tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor



Mağaza konseptlerini fuar standına taşıyarak kendisini farklılaştırmayı başaran ASSOS, bu fuarda mücevher sektöründe bir ilke imza atarak hayata geçirdiği “Wedding” konseptini ön plana çıkarıyor. Wedding konseptiyle amaçlanan, evlilik telaşı içerisinde olan gelin ve damat adaylarının hayatlarını kolaylaştırarak, düğüne dair birçok farklı seçeneği rahat bir atmosfer içerisinde kendilerine sunabilmek.
 
Pırlanta, elmas, altın ve gümüşe de eşsiz dokunuşuyla yeni soluk getiren ASSOS, bunların yanına “ASSOS Exclusive” koleksiyonunu da ekleyerek, ilk kez fuar standında görücüye çıkarıyor. Kendisini özel hissetmek isteyen ve çarpıcı tasarımlara önem veren bayanlara hitap eden bu koleksiyon sınırlı sayıda üretiliyor. Çok yakında erkek ve çocuk koleksiyonlarıyla zenginleşecek bu koleksiyon, kişiye özel olarak da tasarlanabiliyor.
 
Bir başka koleksiyonu da ilk defa fuar standında sergileyecek olan Assos, genç ve ünlü mücevher tasarımcıları Aslınaz Kazaz ve Nadin Vanlıoğlu Taş’la ortak bir proje geliştirerek, “Tılsım” ve “Zodyak” koleksiyonlarını oluşturdular. Tılsım koleksiyonunda her mücevherin ayrı bir anlamı var ve üzerinde bunu taşıyan kişilere şans, başarı, sağlık, aşk, iş, bereket getireceğine inanılıyor. Zodyak koleksiyonunda ise her burcun sembolü, o burcun uğurlu taşıyla birlikte yer alıyor. Taşlar, kendi burcunun sembolünü taşıyana pozitif enerji yüklüyor.
 
Assos Yönetim Kurulu ve ekibi aylardır üzerinde çalışılan bu projeleri mücevher tutkunlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Ekibinden aldığı destekle daha büyük projelere imza atacaklarını belirten Assos Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Altınbaş, verimli bir fuar geçirmeye hazırlandıklarını açıkladı.


Geri Dön