24 / 04 / 2024

Astaş Aries Bursa'da yatırımlarına devam edecek!

Astaş Aries Bursa'da yatırımlarına devam edecek!

Kurumsal olarak 25 yıllık bir tecrübeye sahip olan Aries, Bursa'nın inşaat sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Güvenli ve konforlu konut projeleriyle dikkat çeken firma,



Güvenli ve konforlu konut projeleriyle dikkat çeken ve 25 yıllık tecrübeye sahip olan inşaat şirketi Astaş Aries, Bursa’nın planlı büyümesine de destek sağlıyor. Kurumsal olarak 25 yıllık bir tecrübeye sahip olan Aries, Bursa'nın inşaat sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Güvenli ve konforlu konut projeleriyle dikkat çeken firma, Bursa'nın planlı büyümesine de destek sağlıyor. İnşaat Mühendisi Kubilay Kırçı, İnşaat Mühendisi İsmet Kaan Asrak ve Ekonomist Lokman Coşkun tarafından yönetilen Astaş Aries, Bursa'nın büyümesine ve gelişimine yatırım ve konut inşaatlarıyla hizmet eden öncü firmalardan biri olmaya devam ediyor. Müşterilerine ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı sunan firma, gerçekleştirilen projeleriyle Bursa'da adından sıkça söz ettiriyor.


"KRİTERLERİMİZ YÜKSEK"

Kurum olarak belirli bir hedef ve felsefelerinin olduğunun altını çizen İsmet Kaan Asrak, firmanın çalışma kriterlerini anlattı. Arsak, "Betonarme yapısından sonra binalarda ısı izolasyonuna çok önem veriyoruz. Dış duvarlarda gaz beton kullanıyoruz ve üzerine ETAG belgeli mantolama yapıyoruz. Onu da şöyle örneklendiriyoruz; bedenin üstüne önce kazak giydiriyoruz ve üzerine bir de manto giydiriyoruz. Ancak yalıtımın ucu açık, ne kadar izole ederseniz, daireyi alan kişiler o kadar çok tasarruf yaparlar. Tabii burada sadece duvarlar değil kullandığımız pencere detayları ve çatılar da önemlidir. Biz, ısı yalıtımı konusunda iyi markaları kullanıyoruz ve kadrolu elemanı olan firmaları seçiyoruz" dedi.


AVANTAJLI MAVİ MUDANYA

Astaş Aries tarafından gerçekleştirilen ve son dönemde adından sıkça söz ettiren Mavi Mudanya projesine değinen Ekonomist Lokman Coşku, projenin bir çok açıdan avantajlı bir proje olduğunu söyledi. Coşkun, "Mavi Mudanya şehirleri birbirine bağlayan özel bir proje. Bursa'ya ulaşımı geniş 3 şerit yoldan, İstanbul'a ulaşımı ise BUDO ve İDO feribotlarıyla sağlandığı için müşterilerimize büyük avantaj sağlıyor. Projemiz Mudanya'da tüm körfeze hakim panoramik manzarasıyla gerçekten etkileyici. Görmeye gelen ailelerimizin burayı gelecek yatırımı olarak görmeleri de bizi ayrıca sevindiriyor. Bu dairelerin değerli olmasının nedeni bahsettiğimiz ayrıntılı çalışma felsefemizdir" diye konuştu.


TÜRK HAMAMI, SPA KEYFİ

Mavi Mudanya'nın sağlam bir konut projesinin ötesinde olduğunu belirten Coşkun, "Daireleriin yıllık prim oranı ortalama yüzde 20. Yani konutlarımız değerleniyor. Daireler lansmanından sonra bir yıl içinde yüzde 18 prim yaptı. Biz bu projeyle Mudanya'ya gelirken Balat kalitesini de getirdik. Biz sadece daire sunmuyoruz. Türk hamamı, sauna, jakuzi, masaj odaları olan bir SPA, fitness salonu ve çocuk oyun alanı barındıran bir kafeteryanın da bulunduğu bir sosyal tesis yapıyoruz. Birçok eğlenceli, konforlu ayrıntı ile aslında bir mahalle yaratıyoruz" dedi.


Sabah 


Geri Dön