24 / 04 / 2024

Astaş Holding projelerini Expo Turkey by Qatar'da tanıtacak!

Astaş Holding projelerini Expo Turkey by Qatar'da tanıtacak!

Astaş Holding, Katar'da bugün açılan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na katılacak. Şirket, yeni proje ve yatırımlarını tanıtacak.



Astaş Holding, 1921 Nisan 2017 tarihleri arasında Katar'da düzenlenen 'Expo Turkey by Qatar' fuarında yeni proje ve yatırımlarını tanıtıyor. Astaş Holding, Kempinski, Armani ve Mandarin Oriental gibi dünyanın önemli markaları ile birlikte hayata geçirmiş olduğu lüks ve başarılı yatırımlarını ve Türkiye'nin tanıtımına da imza atıyor. 


Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, Katar-Türkiye işbirliğine ve ilişkilerine büyük önem verdiklerini belirterek, "Katar ve Türkiye'nin vizyonları, hedefleri ve bir çok alandaki faaliyetleri birbiriyle örtüşmektedir ve bu ilişkileri biz de daha da güçlü noktalara taşımak istiyoruz. Katarlı işadamlarının Türkiye'de yapacağı yatırımlarla Türkiye ekonomisinin gelişimine, bunun Körfez ülkelerindeki diğer işadamlarına örnek olmasına ve ülkemizin güçlenmesine çok önem vermekteyiz. Bugüne kadar Türkiye'de dünyanın en önemli markaları ile pekçok yatırım gerçekleştirdik ve aynı vizyonla halen devam eden yeni yatırımlarımız bulunmaktadır" diye konuştu. 


Bu yıl 2 bin, gelecek 3 yıl içerisinde ise 5 bin kişiye istihdam sağlamayı hedeflediklerini anlatan Aşçı, şunları söyledi: 

"Projelerimiz ile 30'un üzerinde dünya çapında ödül aldık ve bu ödüllü projeleri Katar'da lüks beklentileri olan ailelere ve iş dünyasına tanıtmaktan ve ülkemizi böyle güzide bir platformda temsil etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Önümüz 5 yıl içerisinde yeni dünya markaları ile 5 Milyar lira değerinde 5 yeni yatırımı hayata geçireceğiz... Son dönemde çıkarılan yasanın da KDV muafiyeti, oturma izni gibi yabancılara sağladığı birçok avantajları bulunuyor. Yabancıların önümüzdeki dönemde kaliteli ve markalı gayrimenkul projelerinden çok daha fazla alım yapacaklarına inanıyorum. Bu sayede Türkiye'ye çok ciddi anlamda döviz girdisi sağlanacaktır."



Milliyet


Geri Dön