29 / 03 / 2024

Astera Park Evleri Halkalı'da 185 bin TL'ye! Hemen teslim!

Astera Park Evleri Halkalı'da 185 bin TL'ye! Hemen teslim!

Astera Park Evleri Halkalı'da etrafı açık ferah dairelerin metrekareleri 90 ile 155 metrekare arasında değişmekte olup 1+1,2+1,3+1 seçenekleri ile farklı katlarda yer almaktadır. Projede fiyatlar ise 185 bin TL'den başlıyor...



Astera Park Evleri İnşaatı  Genel  Gayrimenkul Geliştirme Üretim ve Tic.Ltd.Şti. tarafından gerçekleştirilmiş olup ; İstanbul Avrupa Yakasının en gözde ve gelişmeye açık yerleşim bölgesi Halkalıda yer almaktadır. Şirket ortaklarından Hasan Tabakoğlu Genel Gayrimenkul olarak; Halkalı Bölgesinin konum itibari ile merkezi, kolay ulaşılabilen, hızla gelişmekte olan ve yüksek prim yapacağı öngörülen bu bölgede  yatırımlara devam edilmesi yönünde karar alındığını belirtti.

Astera Park Evleri cazip bir konuma sahip olup,Devlet Hastanesi ve Disneylanda 5 dakika; Atatürk Havalimanına,Olimpiyat Stadına ve  Marmaray  İstasyonuna  10 dakika yakınlıktadır; Yürüyüş mesafesinde ilköğretim okulu  ve kreş bulunmaktadır.

Astera Park blokları İstanbulun özel koşulları düşünülerek inşa edildi. Öncelikle T.M.M.O.B. Jeoloji Müh.odası  onaylı zemin etüdü ve deprem yönetmeliğine uygun Radye temel uygulaması yapılan inşaatta, çok katlı yapıların gerektirdiği temel altı Fore kazık bulunmaktadır.

Göl ve bahçe manzaralı  7638 m2 bahçe içinde yer alan Astera Park , birbiriyle lobi alanı ile birleşen 2 blok , 112 daire den oluşmakta ve mimari özellikleriyle  konforlu bir şehir yaşamı sunmayı  hedeflemektedir. Astera Park Evlerinde jeneratörle kesintisiz güç kaynağı, 24 saat güvenlik ve kameralı sistemle izleme, intercom sistemi, kontrollü giriş  -çıkışlar ile güvenlik ve konfor  bir araya getirilerek  ailelerin kaliteli, keyifli  bir yaşam sürmeleri düşünüldü. 

Etrafı açık ferah dairelerin metrekareleri 90 ile 155 metrekare arasında değişmekte olup 1+1,2+1,3+1 seçenekleri ile farklı katlarda yer almaktadır.

Astera Park Evleri kapalı-açık otopark, sosyal tesis, güvenlik, bahçe özellikleri yanı sıra  Lobi, kafeterya, büyük ve çocuk havuzu,sauna,fitness salonu  ile hizmet verecektir. Genel Kullanıma ait diğer alanlar basket, çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkurudur.

İç Mekanlarında Mutfak Eczacıbaşı İntema, Ankastre  Beko mutfak cihazları,Beko klima ve Beko marka kombi  kullanılan  Astera Park Evlerinde;  Banyolar, lake dolap , kale seramik, kale klozet, küvetler ;Mobilya portmanto ve ahşap kaplama kapılar özenle  tasarlanmıştır.

İnşaatına Haziran 2009'da başlanan proje, tamamlanmış olup daireler hemen teslime hazır durumdadır ve yaşam başlamıştır. 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla Astera Park Evleri'nde daire sahibi olabilir; Yapı Kredi Mortgageİş Bankası,  Finansbank ve ING bankaları ile 120 aya varan ödeme planından, projeye özel faiz oranlarından yararlanılabiliyor.


0212 245 11 38
0212 696 48 10
www.asterapark.net
[email protected]

 

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön