28 / 03 / 2024

Astoria AVM 15 milyon TL yatırımla yenilendi!

Astoria AVM 15 milyon TL yatırımla yenilendi!

İstanbul Esentepe'de yer alan ve 5 dakikalık mesafede 50 bin ofis çalışanının bulunduğu Astoria AVM, altıncı yılında renovasyona girdi ve 8 aylık çalışma sonrası yenilenen yüzüyle kapılarını açtı...



İstanbul Esentepe'de yer alan ve 5 dakikalık mesafede 50 bin ofis çalışanının bulunduğu Astoria AVM, altıncı yılında renovasyona girdi ve 8 aylık çalışma sonrası yenilenen yüzüyle kapılarını açtı. Astaş Holding bünyesindeki Astoria AVM'nin 15 milyon TL yatırımla yenilendiğini belirten Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı, "Şarj noktaları ve ücretsiz wifı alanlarımızla iş dünyasının en temel ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz" dedi. 


Geniş teras alanları AVM'nin üst katlarını ofislere ayırdıklarını söyleyen Tuncay Aşçı, "Ofisler reklam, medya ve iletişim şirketi WPP Group ile Turyap'a kiralandı. 1200 kişinin bulunduğu ofisler Mayıs'ta açılıyor. Ziyaretçi sayımızda yüzde 50 artış hedefliyoruz" diye konuştu. 85 mağazanın hizmet verdiği Astoria'da 24 yiyecek-içecek mekanı yer alıyor. Yenileme çalışmaları kapsamında kafelerin bulunduğu Astoria AVM'nin arka cephesinde de geniş teras alanları oluşturuldu. 


Posta Gazetesi 


Geri Dön