29 / 03 / 2024

Astro Beylikdüzü'nde 160 bin TL'ye!

Astro Beylikdüzü'nde 160 bin TL'ye!

Astro Beylikdüzü'nde, 1 + 1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı home ofis tipi sunuluyor. Proje, 2 blokta 42 office daire ve 9 dükkandan oluşuyor.




Astro Beylikdüzü projesinde her metrekaresi kullanım açısından son derece elverişli 1 + 1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı home ofis tipi sunuluyor. 

Proje, toplamda 2 blokta 42 adet home ol'fice daire ve 9 adet dükkandan oluşmaktadır. 47 m2 ile 93 m2 arasında değişen dairelerde ocak, davlumbaz, mikrodalga fırın ve klima standart olarak bulunmaktadır. 

Astro Beylikdüzü projesinde 160.000 TL' den başlayan fiyatlarla daire satışları devam ederken projenin %80 lik bir kısmı alıcıları ile buluştu. 

Yakın gelecekte Beylikdüzü ' nün en işlek caddesi olacak Hürriyet Bulvarı' nda konumlanan proje, şu ana kadar alıcılarına %60 ile % 70 oranları arasında kar ettiren bir yatırım aracı olmuştur. Batı Yapı, ayrıca konut sahiplerine sunduğu kesin kira garantisi desteği ile yatırımcıların kısa sürede kar etmesine de katkı sağlıyor. Temmuz 2015 tarihinde teslim edilecek proje için Batı Yapı' nın kendi bünyesinde geliştirdiği 40 ay vade sıfır faiz ödeme sistemi ile yatırımcılarına karlı bir davet sunuyor. 

Astro Beylikdüzü projesi, TEM bağlantı yoluna 3 km, E-5 karayoluna 2km, havaalanına 15 km, deniz otobüslerine 4 km, Tüyap Fuar merkezine 3 km uzaklıkta olma avantajının yanı sıra okul, hastane ve market gibi ihtiyaçlara cevap verebilecek merkezi bir noktada karlı bir yatırım aracı olarak dikkatleri üzerine çekiyor 



Büyükçekmece Gazetesi


Geri Dön