29 / 03 / 2024

Atakent ArenaPark'ta laleler açacak!

Atakent ArenaPark'ta laleler açacak!

İstanbul'un Avrupa yakasının açık hava konseptli ilk ve tek alışveriş merkezi olan ArenaPark'a sekiz ayrı renkte 24 bin lale soğanı dikildi. Rengarenk lalelerin havaların ısınmasıyla birlikte nisan ayında açması bekleniyor



Bir devre adını veren, şarkılara konu olan laleler Küçükçekmece Atakent’te bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde ziyaretçilerle buluşuyor. Bu amaçla İstanbul’un Avrupa yakasının açık hava konseptli ilk ve tek alışveriş merkezi olan ArenaPark’a sekiz ayrı renkte 24 bin lale dikildi. Beyaz, kırmızı, sarı ve pembe ağırlıklı olmak üzere hemen hemen her renkte dikilen lalelerin havaların ısınmasıyla birlikte nisan ayında açması bekleniyor. Hayatın, aşkın ve ölümsüzlüğün sembolü olarak kabul edilen lalelerin ArenaPark’a ve çevresine farklı bir güzellik katması amaçlanıyor.

Çevreci bir yaklaşımla hareket ettiklerini söyleyen ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Muhsin Erkoç, “Yeşillendirme ve çiçeklendirme yaparak hem alışveriş merkezi içerisinde hem de çevresinde estetik olarak güzel bir görünüm sağlamayı hedefledik. Lale de bu açıdan iyi bir seçim oldu” dedi.

Marka karmasıyla iddialı
100 bin metrekarelik alanda faaliyet gösteren ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin, 40 bin metrekarelik kiralanabilir kısmı bulunuyor. Merkezde iki alışveriş katı, bir otopark katı ile toplam 100 mağaza yer alıyor. ArenaPark, Tesca Kipa, Çarşı, Teknosa, D&R, LC Waikiki, Mudo, Mango, Koton, Sevil Parfümeri, Fabrika, Seven Hill, Arow, Panço, Aziz Bebe, Kiğılı, Ramsey, Desa, Mavi, Colins, Watsons, Siemens ve Burger King’in de aralarında bulunduğu zengin marka karmasıyla dikkat çekiyor.

 


Geri Dön