16 / 04 / 2024

Ataköy Marina Park Residence 99 projesi 1 Haziran'da satışta!

Ataköy Marina Park Residence 99 projesi 1 Haziran'da satışta!

Ataköy Marina Park Residence 99 projesinin basın toplantısı Ataköy Marina Park Yönetim Ofisi’nde, 1 Haziran 2017 Perşembe günü gerçekleştirilecek.



DATİ Yatırım Holding A.Ş. tarafından İstanbul’u dünyanın önde gelen turizm merkezlerinden biri haline getirmeye büyük katkı sağlayacak İstanbul Turizm Merkezi (İTM), kentin en eski yerleşim birimlerinden, sahil kültürünün en etkileyici noktası Ataköy’de yaklaşık 500 bin metrekare bir alan üzerinde geliştiriliyor.

 

Geniş yeşil alanların denizin mavisi ile buluştuğu eşsiz projede, Türkiye’nin en büyük mega yat limanından, alışveriş ve yaşam merkezleri ile uluslararası konaklama zincirlerine doğanın içine sinmiş mekanlar birer birer yerini almaya hazırlanıyor. Deniz ve marinaların hemen yanı başında konumlanan, projenin en kıymetli bölümlerinden ve sınırlı sayıda dairenin bulunduğu Ataköy Marina Park Residence 99 satışa sunuluyor. 


DATİ Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Kıran’ın katılımıyla Ataköy Marina Park Yönetim Ofisi’nde, 1 Haziran 2017 Perşembe günü basın toplantısı gerçekleştirilecek.



Geri Dön