28 / 03 / 2024

Ataköy Selenium ne zaman teslim edilecek?

Ataköy Selenium ne zaman teslim edilecek?

Firma: Aşçıoğlu İnşaat

Proje: Selenium Ataköy

Lokasyon olarak Kültür Üniversitesi'nin Yenibosna Kampüsü yanında inşa edilen Ataköy Selenium ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılı ilk çeyreği deniliyor. 321 konutun yer aldığı proje, Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla konumlanıyor...



Toplam 130 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Ataköy Selenium ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, 321 daireden oluşuyr. 


Selenium Ataköy Evleri; spor sahaları, fitness center, çok amaçlı stüdyo alanı, spa, pilates alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, yürüyüş alanı, yüzme havuzları, kütüphane, peyzaj alanları, depo alanları gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 


Atatürk Havalimanı ve Ataköy Marina'ya 5 dakika mesafede yükselen Ataköy Selenium ne zaman teslim edilecek sorusuna 24 ay sonra deniliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Ataköy bölgesinde konumlanıyor. 


Ataköy Selenium ne zaman teslim edilecek?


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerden oluşan  Selenium Ataköy  Evleri, Kültür Üniversitesi'nin Yenibosna Kampüsü yanında yükseliyor. 


Konut fiyatlarının metrekare bazında 6 bin 250 TL'den başladığı Ataköy Selenium ne zaman teslim edilecek sorusuna 2016 yılının ilk çeyreği cevabı veriliyor. Proje,  Aşçıoğlu İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 


Selenium Ataköy Konutları iletişim:

Telefon: 0 212 215 55 65

Web: www.seleniumatakoy.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön