24 / 04 / 2024

Atakum Rezidans'ta 50 bin TL'ye! 6 ayda teslim!

 Atakum Rezidans'ta 50 bin TL'ye! 6 ayda teslim!

Firma: Tokatlıoğlu İnşaat ve Mimarlık

Proje: Atakum Yaşam Evleri

Tokatlıoğlu İnşaat ve Mimarlık tarafından hayata geçirilen Atakum Residence projesinde anahtar teslimleri 6 ay sonra başlayacak...



TOKATLIOĞLU İNŞAAT VE MİMARLIK   BASIN AÇIKLAMASI:


Sağlık ve turizm alanında sahip olduğu yüksek potansiyel sayesinde 1950’lerden itibaren çevre illerin çekim merkezi haline gelen Samsun, 1960’lardan sonra ticaret, eğitim ve sosyal hizmet alanın da büyük gelişim göstermiştir. Samsun, kendisinden koparılan denizine, sahiline kavuşmuştur. Oluşturulan yeşil alanlarla, alt ve üst geçitlerle ulaşım daha modern hale getirilmiştir. 

Atakum Samsun’un gelecek yüzüdür. Atakum ilçesi, 30 bini aşmış öğrencisi ile 19 Mayıs Üniversitesi'nin yer aldığı bir bölgededir. Atakum 20 km yi aşan sahili ve kumsalı ile turizm cenneti olmayı hak eden, geleceğe bakan bir kenttir. Atakum, Turizm açısından da önemlidir. Bu bölgede turistik yatırımlar hızlanmıştır. Gelişmeler turizm yatırımcılarının dikkatini çekmektedir. Atakum önümüzdeki süreçte turizm, sağlık ve üniversite alanlarında daha ileriye taşınacaktır. 

Samsun ve Atakum’da şimdiye kadar hükümet ve yerel yönetimlerce yapılan hizmetlerle değişim ve gelişmenin sürdürebilirliği kanıtlanmıştır. Bu değişimi sağlayanlara,  katkı koyanlara teşekkür ederiz.


“ATAKUM REZİDANS”



ATAKUM REZİDANS  1  hafif raylı ulaşım sistemiyle şehir merkezine 10 dakika uzaklıktadır. Modern mimarisiyle Samsun 'a yeni bir çehre kazandıran TOKATLIOĞLU İNŞAAT  Samsun’ da ki ilk projesi olan Atakum Rezidans ‘ta 92 adet 1+1ve 160 adet 2+1 stüdyo dairelerden oluşan 2 blokta 252 daire bulunmaktadır. ATAKUM REZİDANS ta 252 daire satışını 3 ay gibi kısa sürede tamamladık. Bu projemizi de , bitiş tarihinden 12 ay önce teslim ederek Karadeniz’de bir ilke daha imza attık.


Şimdi bir yıl erken teslim ettiğimiz  ATAKUM REZİDANS’TA  TOKATLIOĞLU İNŞAAT VE MİMARLIK adına kiralık olan  30Adet dairemizi 19.500 tl peşinat ,kalanını kira geliri ile ödendiği bir kampanyayla ev sahibine hemen kazandıran reizdans dairelerimizi satışa çıkardık.İçinde beyaz eşya ve diğer tüm eşyaları dahil olmak üzere içinde 750 tl ile 900 tl arasında kira getiren kiracısı  ile satışını yapmaktayız.


Atakum Rezidans ve Atakum Rezidans Cumbalı Evler projeleri ile ev sahiplerine çok büyük bir kazanç fırsatı sunmakta olduğunu, sosyal yaşam alanları, rezidans ayrıcalığıyla yaşam ve yatırım avantajı olacağını vurgulayan Tokatlıoğlu. ilk projeleri olan Atakum Residans’ın işletmeleriyle birlikte ekim ayı içinde teslim edileceğinin müjdesini verdi ve Atakum Residans Cumbalı Evlerde de son 30 daire kaldığını Samsun halkına ilgilerinden dolayı çok teşekkür ettiğini belirtti.

Yeni proje  Atakum Rezidans ’YAŞAM EVLERİ’nin mimari yapısının farklı olduğunu, evin her alanında sağlıklı ve keyifli bir yaşam olanağını sunduğunu ifade eden Tokatlıoğlu şöyle konuştu: 

Tüm aile bireylerinin ihtiyaçlarına hitap eden bir yaşam merkezi olarak ’YAŞAM EVLERİ’ bünyesinde her villaya özel, 12 ay kullanılabilen sunroof ile açılıp kapanabilen eforlu bir havuz, kişiye özel kullanacağınız sauna ve şok duşun yanında eşsiz deniz manzarasını gören panoramik asansör bulunmaktadır. Yaz kış kullanacağınız bir hobi bahçesi ve her sabah kahvaltınızı yapabileceğiniz bir kış bahçesiyle yaşamın keyfine varabileceksiniz. Ayrıca ailenizle birlikte keyifle filmler izlemeniz için özel sinema salonu ve evden bağımsız bir kapıdan girişi olan çalışma odası ile işlerinizi evinizden çıkmadan yapabileceksiniz. Evde düzenin sağlanması için kiler, çamaşır ve ütü odası, geniş ayakkabı dolabı ve 3 araçlık kapalı otoparkımız bulunmaktadır.

Öte yandan örnek villayı merak edenlerin istedikleri zaman  görebilecekleri de ifade edildi.



Karadeniz’in İncisi Samsun

Samsun’un yüksek potansiyelini değerlendiren Tokatlıoğlu İnşaat, yaşama değer katan projelerinin ilki  olan Atakum Rezidans projesine gelen yoğun talep üzerine Atakum Cumbalı Evler projesini hayata geçirmiştir.


Yüksek Yaşam Standartları  ile  Atakum Rezidans Cumbalı Evler ’de konforunuz için her şey düşünülmüştür. Kapalı otoparktan, 12 ay kullanılabilen yüzme havuzuna, sinemadan bowling salonuna, bilardodan Kafeye, organik unlu mamul fırınına kadar yaşam standartlarınızı her açıdan yükseklere taşıyan tüm detaylar çözülmüştür!


Kazançlı ve Akıllı Yatırım



Atakum’da, üniversiteye yakınlığı ve yüksek yatırım değeriyle Cumbalı Evler akıllı yatırımın yeni adresidir. Bütçenize uygun ödeme koşullarıyla 218 adet 2+1,13 adet 1+1 stüdyo dairelerden birini seçin, ister oturun, ister kiraya verin her koşulda hep kazanın. 

ATAKUM REZİDANS CUMBALI EVLER de inşaatın %80 i tamamlanmış olup 6 ay içinde anahtar teslimleri yapılacaktır.Bu projemizde   kalan  son 15 tane 2+1 daişremiz bulunmaktadır.


Yaptığımız araştırmalar neticesinde, gerçekleştirilen ve ileriye dönük her projemizde bölgesel ihtiyaçlar göz önünde tutulmaktadır. Her birini bir çekim merkezi haline getirdiğimiz projelerimizde insanın yaşamından doğan ihtiyaçları ve sosyal yaşantısı ön planda tutulmaktadır.

Bizden daire alındığında, klasik olarak 4 duvar alınmıyor! Tok Grup güvencesiyle, Başlangıç olarak, Atakum Rezidans ismi altında her projemizin bir marka değeri ve yaşam senaryosu oluşturulmaktadır. Projelerimizde birbirlerinin sosyal imkânları ve etkinliklerinden faydalanması ön planda düşünülmüştür. 

Maliyetleri aşağı çekmek ve herkese ve her keseye hizmet vermek ilkesiyle hareket ediyoruz. Mekânları ufaltarak 50–100,00 bin TL arası değerlerle projelerimizi satışa sunarak, isteyen herkesin ulaşabileceği rakamlara çektik. 

                                             



0362 459 07 71

 

0530 643 19 90-91-92

 

www.tokgrup.com


projeye sor



Geri Dön