29 / 03 / 2024

Ataman İnşaat, Pendik'te 400 konutluk Ataman Karina yapıyor!

Ataman İnşaat, Pendik'te 400 konutluk Ataman Karina yapıyor!

3 alışveriş merkezi ve Divan Oteli'nin yapımının sürdüğü Pendik'te, Karina projesi de konut ihtiyacını karşılayacak



Turizm atırımları ve taahhüt işleriyle büyüyen, son olarak TSKB GYO ile yatırımcı ortak olarak İstanbul Pendik'te Pendorya Alışveriş Merkezi'ni hayata geçiren Ataman İnşaat, şimdi de Pendik'te lüks konut projesi yapacak. Ataman Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Karina'nın pek çok projenin merkezi olan bir bölgede bulunduğuna dikkat çekerken, toplam 400 konut olacak proje için 50 milyon liralık yatırım yapacaklarını açıkladı.

Ataman Karina Pendik'in, Pendorya, Metro ve Neomarin AVM'ye yürüme mesafesinde olacağını belirten Bülent Ataman, bölgedeki diğer büyük projeleri ise şöyle sıraladı: “Projemiz, E-5'i TEM'e bağlayan bağlantı yolunun başlangıcında. 3 yeni alışveriş merkezinin dışında bölgede birçok büyük yatırım var. 5 yıldızlı Divan Otel'e de yürüme mesafesindeyiz. Marmara sahili de 1.5 kilometre mesafede. Pendik Kaymakamlığı, Nüfus İdaresi ve yeni yapılan Pendik Devlet Hastanesi yakınımızda. Projemiz; yaşamı kolaylaştıracak, yaşam için gerekli olabilecek yerlere yürüme mesafesinde. Metro inşaatı da sürüyor. Garanti Bankası'nın operasyon merkezinin de Ataman Karina Pendik'in hemen karşısındaki 30 dönümlük arazide yükselecek. Bankanın Güneşli'deki birimini buraya getireceğini öğrendik. Eski Alemdar fabrikasının da olduğu bölgede yapılacak operasyon merkezinde, 3 bin kişinin çalışacağı belirtiliyor. Bu gelişmenin yanında, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın genişlemeye devam etmesi, yeni teknopark gibi unsurlar da bizi çok umutlandırıyor.”

400 konut, 25 ticari ünite
Resmi olarak 26 Mart'ta satışa çıkardıkları Ataman Karine Pendik'te daire fiyatlarının 75 bin - 310 bin lira arasında olduğunu belirten Ataman: “Denizbank ile anlaşmamız var, bazı bankalarla da görüşüyoruz. Satışlarda yüzde 25 peşinat alıyoruz, geri kalan tutar için ise 120 aya kadar vadeli kredi kullanmak mümkün oluyor. Pendik E-5 hattında, 17 dönüm net arazi üzerindeki Ataman Karina Pendik'te 400 konut ve 25 ticari ünite olacak” dedi.
Hürriyet


Geri Dön