25 / 04 / 2024

Ataşehir Club Sporium yalıtımında ODE ürünleri kullanıldı!

Ataşehir Club Sporium yalıtımında ODE ürünleri kullanıldı!

Su yalıtımında  13 bin m² ODE Membran kullanılan Ataşehir Club Sporium’da, temel ve perde duvar ısı yalıtımlarında ise ODE Isıpan tercih edildi



Yerel bir güçten bir dünya markası yaratmak hedefiyle faaliyetlerini sürdüren ODE Yalıtım,  tercih edildiği projeler arasına bir yenisi daha eklendi

ODE Yalıtım’ın odağında müşteri memnuniyeti olduğunu vurgulayan ODE Yalıtım Satış Pazarlama Direktörü Ali Türker, “Müşteriyi odağa almak bizim için daha çok çalışmak anlamına geliyor. Önde olmak için “fark yaratacak yenilikçi” çözümler bulmamız gerektiğinin farkındayız. Bu nedenle de başarı için “yenilikçiliği” şirket kültürümüz haline getirdik.”dedi.
Ataşehir Club Sporium’da ODE Yalıtım ürünlerinin kullanılmasından mutluluk duyduğunu belirten Türker, ODE Yalıtım ürünlerinin tercih edilme nedenlerinin başında kaliteli ve ekonomik ürünler üretmesi geldiğinin, ancak bunun yanı sıra verilen lojistik desteğin de büyük önem taşıdığının altını çizdi.
Ataşehir Club Sporium projesinin ana yüklenicisi Antaş Yapı Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Taşçı ise, ’Türkiye’de insanların birçoğu su yalıtımını gereksiz bir ‘maliyet’ olarak görüyor. Hem su hem de ısı yalıtımı maliyet değil zorunluluktur. Bunlar, yaşam kalitesini artıran faktörler. Su ve ısı yalıtımı binanın ömrünü 50 yıl uzatıyor. Ben yaptığım projelerde hem ısı hem de su izolasyonuna büyük önem veriyorum. ODE’nin ürünlerini uzun yıllardır kullanıyorum. ODE’nin lojistik desteği, malzemelerinin kaliteli ve ekonomik oluşu onları tercih etmemizin nedenleri arasında yer alıyor’ şeklinde konuştu.

ODE Yalıtım A.Ş. hakkında

ODE Yalıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş., inşaat sektöründe taahhüt faaliyetlerinde bulunmak üzere 1986 yılında kuruldu. 1990 yılında ithalatçı, 1996’da ise üretici kimliğine kavuşan ODE, 120.000 m² açık, 35.000 m² kapalı alana sahip 6 modern üretim tesisi (ODEflex Üretim Tesisi, ODE R-flex Üretim Tesisi, ODE Isıpan Üretim Tesisi, ODE Ductflex Üretim Tesisi, ODE Membran Üretim Tesisi ve son olarak ODE Starflex camyünü üretim tesisi), 4.000’den fazla ürün çeşidi, yaygın bayi ağı ve uzman personeli ile yalıtım sektörünün en büyük üreticileri arasında yer almaktadır. Modern üretim tesislerinde gerçekleştirdiği üretimlerle ve farklı kullanım alanları için değişik özelliklere sahip geniş bir ürün gamı ile büyük bir üretici konumda olup, yapı ve tesisat sektöründe kullanılan tüm malzemeleri bünyesinde bulundurmaktadır. Modern üretim tesislerinde yaptığı kaliteli üretimlerin yanı sıra ODE, 2005 yılında hizmete giren 15.000 m² kapalı alana sahip lojistik merkeziyle de sevkıyat ve depolama konularında sektöründe lider konumdadır. 


Geri Dön