20 / 04 / 2024

Ataşehir Loft Up teslim tarihi!

Ataşehir Loft Up teslim tarihi!

Firma: Tatar Yapı

Proje: Loft Up

Toplam 45 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Tek blok şeklinde yükselen Ataşehir Loft Up teslim tarihi Mart 2016 olarak belirlend



Dolar kurunun 2,25 şeklinde sabitlenen projede daire büyüklükleri 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar yükseliyor. Proje tek blok halinde inşa ediliyor. 


Firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor ya da peşin ödeme yapılabilen projede lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam ediyor. Projede dolar kurunun 2,25 şeklinde sabitlendi.


Sosyal donatı alanları arasında concierge hizmetleri ve çift katlı özel otopark bulunan projede daire fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor.


İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde hayata geçirilen proje 45 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje otopark, zemin, 10 kat ve terastan meydana geliyor.


Ataşehir  Loft Up  teslim tarihi Mart 2016 olarak belirlendi. Toplam 190 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede daireler 700 bin TL'den satışa sunuluyor.


Tel: 444 7 594

Web: http://www.tataryapi.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön