26 / 04 / 2024

Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi!

Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi!

Firma: Varyap ve Gap İnşaat

Proje: Metropol İstanbul

Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Haziran ayında başlaması planlanan projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün.



Varyap ve Gap Yapı imzası ile hayata geçirilen  Metropol İstanbul  Konutları'nda blokların uzunluğu 250 metre olarak belirlendi. Proje 800 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Satış süreci devam eden Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi ile 444 82 92 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Proje İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.


Metropol İstanbul Rezidans'ta yer alan daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Toplam 1.500 adet bağımsız birimden oluşan proje 3 bloktan oluşuyor. 


Varyap Metropol İstanbul'da konferans ve toplantı birimleri, spa ve fitness merkezleri, açık ve kapalı yüzme havuzları,  İstanbul’un ilk ve tek alışveriş sokağı, spor alanları, yeşil alanlar, yaşam ve çalışma alanları, squash, bowling, cafe ve restoranlar, koşu parkuru, çocuk parkları, kentsel meydanlar ve buluşma yerleri, sinema mevcut. 


Daire fiyatları 427 bin TL ile 1 milyon 920 bin TL arasında farklılık gösteren Metropol İstanbul'da daire teslimlerine 2015 yılı Haziran ayı içerisinde başlanması öngörülüyor.


Metropol İstanbul Ataşehir satış ofisi

Telefon: 444 82 92

Web adresi: www.metropolistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön