25 / 04 / 2024

Ataşehir Metropol Kule'de metrekare fiyatı 7 bin 500 TL!

 Ataşehir Metropol Kule'de metrekare fiyatı 7 bin 500 TL!

Firma: Varyap ve Gap İnşaat

Proje: Metropol İstanbul

Ataşehir Finans Merkezi sınırları içerisinde hayata geçirilen Metropol İstanbul projesinin Kule bloğu metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlayarak, 24 Kasım Cumartesi günü satışa sunulacak...




Varyap ve GAP İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen  Metropol İstanbul  projesinde Rezidans Bloğu, C home ofis bloğu ve Kule bloğu bulunuyor. Satışı merakla beklenen Metropol İstanbul Kule bloğu 24 Kasım'da satışa çıkıyor.


Metropol İstanbul Kule bloğunda metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlıyor. Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul projesi içerisinde 400 metre uzunluğunda bir moda alışveriş caddesi oluşturuluyor. Rezidans bloğundaki dairelerin yüzde 75'i satılan Metropol İstanbul projesinde toplamda yaklaşık olarak 2 bin adet bağımsız birim bulunuyor.


Tasarımı Dome Mimarlık ve RMJM Mimarlık imzası da taşıyan Metropol İstanbul projesinde spor tesisleri, moda, eğlence ve alışveriş alanlarının yer aldığı karma bir proje olarak yükseliyor. Projede 200 bin metrekarelik inşaat alanına sahip bir alışveriş merkezi inşa edilecek.


Avrupa'nın en yüksek yapıları arasına girecek olan Metropol İstanbul Kule Bloğu, 250 metre uzunluğa sahip. Ataşehir Finans Merkezi sınırları içerisinde yer alan Metropol İstanbul projesi en iddialı bloğu olan Kule bloğu ile zirvede yaşamayı vaad ediyor. Metropol İstanbul projesinin 2015 yılında tamamlanması hedefleniyor.


0212 377 52 35 

www.metropolistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön