23 / 04 / 2024

Ataşehir Nidakule Evleri projesinin metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlıyor!

Ataşehir Nidakule Evleri projesinin metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlıyor!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidakule

Nidakule Ataşehir projesinin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki ofislerin alanları 135 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiyor. Proje 13 bin 20 metrekarelik bir alanda hayata geçiriliyor.



Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve Emlak Konut GYO tarafından desteklenen  Nidakule  Ataşehir projesi Finans Merkezi'nde hayata geçiriliyor.


Nidakule Ataşehir projesi 190 ofis, 21 ticari ünite ve 1 konferans salonundan meydana geliyor.  Proje 13 bin 20 metrekarelik bir alan üzerine kuruluyor.



Nidakule Ataşehir projesinde 30 katlı ofis kulesi ve 3 katlı yatay kulesi de yer alıyor. Projenin 2016 yılının Haziran ayında teslim edilmesi hedefleniyor. 



İstanbul Anadolu Yakası'nda, şehrin merkezi noktalarından biri olan D-100 üzerinde yer alan Ataşehir Nidakule Evleri, konumu itibariyle Kadıköy-Kartal metrosuna, Göztepe istasyonuna ve otobüs ile minibüs duraklarına birkaç dakikalık yürüyüş mesafesindedir. İnşaatı hala devam eden projede, Avrasya Tüneli de ulaşımı daha da kolaylaştıracak.


Nidakule Ataşehir projesinin sosyal olanakları arasında, 230 kişilik konferans merkezi, sosyal alanlar, jeneratörler ve oyun alanları yer alıyor. 




Nida Kule iletişim bilgileri!


Esentepe Mah. Harman Sok. No:7 Şişli, İstanbul


Telefon: 444 4 846


Web Adresi: www.tahincioglu.com

Başak KANIK/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön