29 / 03 / 2024

Ataşehir'deki Canan Business satışa çıktı!

Ataşehir'deki Canan Business satışa çıktı!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından Ataşehir'de yapımına başlanılan Canan Business Home & Süite projesinde satışlar başladı. Canan Business projesinde 1+1 ve 2+1 home officeler yer alıyor.



Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından Ataşehir'de yapımına başlanılan Canan Business Home & Süite projesinde satışlar başladı. 75 ile 78 metrekare arasında değişen 1 + 1 ve 111 ile 118 metrekare arasındaki 2 + 1 home office'lerden meydana gelen Canan Business projesi Acıbadem Üniversitesi ve Ataşehir merkezine 1.5 kilometre, Palladium AVM ve Kozyatağı metro durağma 2.5 kilometre ve Bağdat Caddesi'ne ise 5 kilometre mesafede yer alıyor. Canan Yapı, daha önce Ataşehir'deki 12 bin 600 metrekarelik alan üzerinde 2012 yılında tamamladığı 3 blokluk Canan Residence projesini hayata geçirmişti. 



İLK GÜN YÜZDE 35'İ SATILDI 

Canan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fatoş Akyazıcı, projenin yoğun talep gördüğünü söyleyerek, "Tanıtımı yaptığımız pazar günü projenin yüzde 35'ini sattık. Daha önce hayata geçirdiğimiz Canan Residence'da yaşayan müşterilerimizin çoğunluğu bu projeden de daire satın aldı. Bu da bizi çok mutlu etti" dedi. 


Habertürk



Geri Dön