29 / 03 / 2024

Ataşehir'e değer katan projeler!

 Ataşehir'e değer katan projeler!

Ataşehir'de son yıllarda yükselen Deluxia, Varyap Meridian, Metropol İstanbul ve Rönesans Tower projeleri Ataşehir'e değer kattı



Deluxia, en düşük aidat iddiasıyla teslime başladı

Teknik Yapı, Deluxia projeleriyle yüksek aidat sorununa çözüm getiriyor. Bölgenin aidat ortalamasının yüzde 30 altında aidat alındığı projeler, teslim edilmeye başlandı. Deluxia Suites ve Deluxia Palace, Ataşehir'in ilk iddialı projeleri arasında yer alıyor.


İlk büyük ekolojik karma proje

Varyap Meridian projesi kapsamında 5 kulede 20 ila 61 katlı bin 500 konut, 50 bin metrekare kiralık alana sahip bir iş merkezi, 20 bin m2 ofis binası, işletmesi uluslararası bir markaya verilecek 5 yıldızlı otel, kongre ve iş merkezi, ticaret alanları olmak üzere toplam 6 kule ve 3 adet alçak katlı ticari blok bulunuyor.


Avrupa'nın en yüksek binalarından biri

Emlak Konut GYO ve Varyap-GAP inşaat Ortak Girişimi tarafından Türkiye'nin en büyük projelerinden birisi olarak yükselen Metropol İstanbul'da, 3 yüksek bina ve bin 500'ün üzerinde bağımsız ünite bulunuyor. Projede antensiz 250 metrelik kule de var.


A sınıf ofis Rönesans'tan

13 bin 810 metrekarelik arsa üzerindeki Rönesans Tower projesi A plus ofis projesi olarak tasarlanıyor. Marriott Hotel'in yanındaki arazide geliştirilecek olan proje, E-5 Otoyolu ve E-5/TEM bağlantı yollarının kesiştiği stratejik bir noktada yer alıyor. TEM bağlantı yolundan yüksek görünürlüğe sahip kuleden oluşacak MI projenin yüksekliğinin 140 metreyi bulacağı söyleniyor.

Habertürk



Geri Dön