24 / 04 / 2024

Atatürk Kültür Merkezi için ikinci toplantı yapılacak!

Atatürk Kültür Merkezi için ikinci toplantı yapılacak!

Atatürk Kültür Merkezi alanı ile ilgili yapılan akademik toplantının ikinci ayağı yarın gerçekleşecek. Söz konusu toplantıyla, amaca yönelik bir sorun ağacı ile eylem planının ortaya konması, bunların bir sonuç raporunda bir araya getirilerek sunulması am



Yapılan ilk toplantıda Bakan Güllüce, Atatürk Kültür Merkezi alanının, Türkiye'de yaşayan herkesin olduğunu belirterek, tüm bilim adamlarının fikirleriyle bu alanın geleceğine katkı vermesini beklediklerini söylemişti.


Akademisyenler ile yapılan toplantıda, yenilikçi, katılımcı ve pro-aktif bir yaklaşımla, tüm paydaşların etkileşimli katılımı sağlanarak, Atatürk Kültür Merkezi alanının sorunlarının belirlenmesi amaçlandı. Bu kapsamda; Atatürk Kültür Merkezi alanının kente kazandırılması için gerekli yaratıcılık ve yenilikçi fikir zenginliğini oluşturarak, alana ilişkin farklı düşüncelerin ortak zeminde birleştirilmesi, yapılacak işlemlere ilişkin süreçlerin tanımlanması, temel sorunların ve politikaların belirlenmesi, Bakanlığın çalışmalarına altlık teşkil edecek bir güncel yol haritasının kurgulanması hedefleniyor.


Söz konusu toplantıyla, amaca yönelik bir sorun ağacı ile eylem planının ortaya konması, bunların bir sonuç raporunda bir araya getirilerek sunulması amaçlanıyor.


TOKİ Haber


Geri Dön