25 / 04 / 2024

Atilla Öztürk kimdir?

Atilla Öztürk kimdir?

Astay Gayrimenkul’ün Genel Müdürü Atilla Öztürk kimdir? Atilla Öztürk bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? Atilla Öztürk, ne zamandan beri Astay Gayrimenkul CEO'su? İşte Atilla Öztürk...



Atilla Öztürk kimdir?

Atilla Öztürk, 1965 yılı Adapazarı doğumlu. Yüksek öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamlayan Atilla Öztürk bugün, Astay Gayrimenkul CEO'su.


Astay Gayrimenkul’ün Genel Müdürü olan Atilla Öztürk, 2007 yılından beri bu görevde.


Kariyerine Emlak Bankası'nda başlayan Atilla Öztürk daha sonra Pazarlama ve Reklamcılık alanında devam etti. Sırasıyla Bozell Worldwide ve McCann Erickson Worldwide zincirlerinde yöneticilik yaptı. 


Daha sonra yönetim danışmanlığı yapan Öztürk, halen Astay Gayrimenkul  ve Yatırım'ın Yönetim Kurulu'nda yer alıyor ve  Genel Müdürlük görevini de devam ettiriyor. 


Astay Gayirmenkul, Türkiye'deki Four Seasons otelleri yanı sıra OnaltıDokuz İstanbul ve Academia Apartments konut markalarının da sahibi. Atilla Öztürk 2007 yılından beri Astay Gayrimenkul'un Genel Müdürlüğü görevini sürdürüyor. 


Astay'da, genel kurum stratejisi / planlaması, proje planlaması, proje yatırım olanaklarının değerlendirilmesi, yatırım bölgelerinin değerlendirilmesi, marka / satış / pazarlama stratejisi  konularından sorumlu bulunuyor.


Astay Gayrimenkul İnşaat

ASTAY, insanların yaşam kalitelerini artıracak gayrimenkul projeleri üretme ve paydaşlarına değer yaratma vizyonuyla 2004 yılında kuruldu.


Hedeflerini gayrimenkul alanındaki gelişim fırsatlarını doğru zamanda değerlendirerek, nitelikli yatırımlara dönüştürmek olarak belirledi. İstanbul Four Seasons Hotel Bosphorus ve Four Seasons Hotel Sultanahmet otelleri, ASTAY’ın hem yatırımcı hem de geliştirici olarak gayrimenkul yatırımına bakış açısını gösteren projeler oldu.


ASTAY hedefine ulaşmak için gerek duyduğu varlık yaratma, pazarlama ve yönetme gibi bir dizi beceri kümesini bünyesinde barındırıyor. Tasarım, mühendislik, mimari, planlama, inşaat ve işletme gibi diğer hizmetler ise, genel olarak, alanlarında en iyiler arasından seçilen yetkin ekipler tarafından hayata geçiyor.


ASTAY projelerini bugüne göre değil, geleceğe göre biçimlendiriyor. Sadece yükselen değil, yükselme potansiyeli olan bölgeleri en iyi ve en verimli biçimde değerlendiriyor. Mekanın konumunu, değerini, geleceğini göz önüne alarak, bölgeye en uygun mimariyi ve projeyi üretiyor.


Yalnızca konut yapmak değil, değer yaratmak, nitelikli olduğu kadar yatırım değerini de kaybetmeyecek tersine her gün artıracak projeler üretiyor, geliştiriyor.



Geri Dön