18 / 04 / 2024

Atiye Residence Kağıthane fiyat bilgileri!

Atiye Residence Kağıthane fiyat bilgileri!

Atiye Residence projesi 3 bin 450 metrekare alan üzerine Has Metal ve DBN Mühendislik ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede dairelerin fiyatları 665 bin TL'den başlıyor...



Toplam 108 daireye yer verilen Atiye Residence projesi 17 katlı tek blok olarak yükseliyor. Atiye Residence'ta yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılıyor.


Has Metal ve DBN Mühendislik tarafından hayata geçirilen Atiye Residence projesi İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. İnşaat alanı 18 bin metrekare olan proje 3 bin 450 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Atiye Residence Kağıthane fiyat bilgileri!

Atiye Residence Kağıthane satış fiyatları 665 bin TL ile 760 bin TL arasında değişiyor. Atiye Residence Kağıthane projesinde tüm daireler 2+1 olarak planlandı.


Teslimleri bu yıl sonunda yapılacak olan Atiye Residence projesinde peşin ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor. Atiye Residence projesinde dairelerin net büyüklüğü 72 metrekare. 


Atiye Residence projesinde sauna, fitness, spor alanı, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Adres: Merkez Mah. Günay Sokak No:2 Kağıthane/İstanbul


Tel: 0543 880 9757

Web: atiyeresidence.com
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



Geri Dön